Renault Espace E-Tech Full Hybrid: familieluxe

Renault Espace banner

Renault Espace E-Tech Full Hybrid: familieluxe

Er zijn maar weinig modellen zo iconisch als de Renault Espace. Als één van de grondleggers van de moderne zevenzitter, biedt de Renault Espace al bijna 40 jaar ruimte en luxe voor het hele gezin. De nieuwe Renault Espace E-Tech Full Hybrid brengt deze luxe naar een hoger niveau, dankzij hybride aandrijving en een premiuminterieur.

Connectie met licht en ruimte

Renault Espace 2023

Het ontwerp van de Espace brengt een SUV uitstraling in combinatie met een ruim en licht overgoten interieur. Van binnen zijn er standaard zeven zitplaatsen en een 12 inch OpenR Link multimediasysteem. In combinatie met een elektrische bedienbare achterklep, biedt dit het praktische gemak wat je mag verwachten van een echte Espace. Het optionele panoramadak heeft een glasoppervlakte van meer dan 1m², dat is één van de grootste oppervlakte op de markt. Samen met een grote zijruit voor de derde zitrij, hebben alle passagiers een hoop licht in de cabine.

Voor de tweede zitrij is het mogelijk om de stoelen 33/66 naar voren of achter te verschuiven. Zo kan er gekozen worden voor meer beenruimte of een grotere bagageruimte. Als de derde zitrij naar beneden is geklapt en de tweede zitrij naar voren is geschoven, ontstaat er een ruimte van maar liefst 677 liter. Dit is zelfs nog groter in de optionele 5 zit-uitvoering van de Espace. Dankzij een maximaal volume van 1818 liter* aan bagageruimte, is er aan ruimte geen gebrek.

1100 kilometer bereik

Ondanks de mogelijkheid van zeven zitplaatsen, is de buitenmaat slechts 472 centimeter lang. In vergelijking met de vorige generatie, is de nieuwe Renault Espace maar liefst 215 kilogram lichter geworden. Dit komt het bereik ten goede, want er kan tot 1100 kilometer gereden worden zonder een tussenstop te maken. Dat is van Parijsch in Culemborg tot en met Parijs in Frankrijk, en terug!

De ultramoderne E-Tech Full Hybrid 200 aandrijflijn zorgt voor een indrukwekkend laag WTLP verbruik van 4,7 liter/100 kilometer. In combinatie met het hybridesysteem zorgt dit voor een bijzonder hoog bereik van 1100 kilometer. Tijdens het rijden wordt de kinetische energie opgeslagen en op de meest gunstige momenten gebruikt. Dit betekent dat er tot wel 80% volledig elektrisch gereden kan worden in de stad, zonder dat je daarvoor hoeft op te laden. De Renault Espace E-Tech Full Hybrid haalt al zijn energie uit het rijden, waardoor er geen spraken is van een laadkabel.

Esprit Alpine

Je had het waarschijnlijk niet verwacht, maar de nieuwe Renault Espace kan ook behoorlijk sportief zijn. Als Esprit Alpine uitvoering krijgt de Espace 20-inch lichtmetalen Daytona velgen en een F1 blade in Gris Schiste. Dankzij de derde generatie 4CONTROL Advanced, sturen de achterste wielen mee in de bochten. Dit zorgt voor een scherper rijgedrag en een kleinere draaicirkel, ideaal voor in de stad.

Voor nog meer luxe is er ook de Iconic uitvoering. Standaard voorzien van een dashboardinsert met echt essenhout, lederen bekleding ‘Initiale Paris’ en een 3D around view-camera met easy park assist.

* 1818 liter in vijfpersoonsuitvoering als twee persoonsconfiguratie

1102x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
614x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
862x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
768x bekeken Team Bochane