Tour de Thijs dag 6 Tilburg – Boxmeer

Tour de Thijs dag 6

Tour de Thijs dag 6 Tilburg – Boxmeer

Dag zes van de leukste fietstocht binnen de Bochane groep, de Tour de Thijs. In deze toertocht fietst Thijs Bochane alle vestigingen langs binnen de Bochane groep, om de mensen daar te spreken en de sfeer van de vestigingen te proeven. Vandaag staan er slechts twee etappes op de agenda, maar één daarvan is de langste etappe tot nu toe. 78 kilometer, waarvan de laatste etappe boven de 50 kilometer uitkomt.

Etappe 16 Tilburg – Bochane Den Bosch

De eerste etappe begint vanuit het zonnige Tilburg, de hoop is dat het weer ook zo blijft. Een tocht van 25 kilometer brengt de fietsers langs diverse bijzondere stukken natuur richting Den Bosch.

Bochane Den Bosch is al snel bereikt, daar wacht vestigingsmanager Jos van de Berg ons op met de traditionele Brabantse worstenbroodjes. Naast de lokale delicatessen, zijn er ook een nieuwe Nissan modellen aanwezig. Sinds 1 januari 2022 is de vestiging in Den Bosch onderdeel van de Bochane familie en al snel is de vestiging doorgegroeid tot een bekend gezicht in de omgeving. Jos van de Berg is dan ook erg trots op de prestaties van de medewerkers.

Het is vandaag ook weer gezellig druk in de showroom, maar er is nog wel de mogelijkheid tot een korte rondleiding. De gezelligheid van de showroom, is achter in de werkplaats ook te vinden. Een leuk bezoek waarbij opvalt dat vooral de locatie van de vestiging erg mooi is.

Een snelle groepsfoto later en het is tijd voor de grote etappe van de dag, naar Bochane Boxmeer.

Etappe 17 Bochane Den Bosch – Bochane Boxmeer

Voor de volgende etappe naar Bochane Boxmeer, fietst Daan Derks dit keer mee. Als vestigingsmanager van Boxmeer heeft Daan een hoop meegemaakt de afgelopen maanden. Een veelbelovende start van het jaar, werd abrupt gestopt door een flinke brand in het grote pand. Gelukkig zijn er geen gewonden, maar de schade is aanzienlijk. Toch had het nog een stuk meer kunnen zijn. Daan verteld dat de brandweer op het moment van de brand, een oefening in de buurt aan het houden was. Daarom konden ze snel op locatie aanwezig zijn waardoor de schade beperkt bleef.

Voor nu begint de tocht in Den Bosch en wordt er ruim 50 kilometer gefietst naar Boxmeer. Onderweg beleven de fietsers een soort reis door de tijd wanneer er opeens een kasteel aan de horizon staat. Kasteel Heeswijk wordt niet heel veel later opgevolgd door een typische Nederlandse molen, een idyllisch plaatje om even een korte pauze te houden.

Eenmaal terug in het zadel, of liever op het zadel, vliegen de kilometers voorbij. Bochane Boxmeer wordt iets na 4 uur ’s middags bereikt. Het voormalige pand wordt momenteel vergezeld door een tijdelijke tent. Gelukkig maakt dat de sfeer er niet minder om, want ook hier liggen de worstenbroodjes al klaar. In deze tijdelijke vestiging zijn zowel Renault, Nissan als Dacia vertegenwoordigd. Ondanks de krappe locatie, is er een mooie vestiging neergezet. Niet slecht als je bedenkt dat er nog geen twee weken nodig zijn geweest om de locatie weer te heropenen. Een echte topprestatie.

De rondleiding is in dit geval wat korter dan normaal, maar zowel werkplaats als showroom zijn hard aan de slag. Voor de volgende Tour de Thijs tocht zal Thijs Bochane vanuit Boxmeer fietsen naar: Nijmegen, Bergharen en als eindbestemming Bochane Elst.

Volg de Tour de Thijs op ons YouTube kanaal!

803x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Lees verder
0x bekeken Team Bochane