Accu vervangen


Accu vervangen
Accu vervangen
Vanaf € 145

Offerte aanvragen »

Superdeal!

Accu vervangen van uw auto?

Een accu heeft een bepaalde technische levensduur. Na verloop van tijd is uw accu dan ook aan vervanging toe. Vaak merkt u al een tijdje dat uw auto maar moeizaam op gang komt. Zeker wanneer het winter is en uw accu het toch al extra zwaar te verduren heeft, kan hij sneller leeg zijn. U loopt dan de kans dat u niet weg kunt als u bijvoorbeeld klaar bent na een lange dag werken waardoor u iemand moet zoeken met startkabels of opgehaald moet worden. Wilt u problemen in de winter met koud weer voorkomen of slecht starten voor zijn? Dan bent u bij de vakkundige monteurs van Bochane aan het juiste adres om uw oude accu (preventief) te laten vervangen.

Maak een accu check & vervangen afspraak
✓ U ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Gratis accu check

U kunt altijd gratis bij één van onze vestigingen langskomen voor een vrijblijvende accu check. U vindt onze vestigingen in Almere, Arnhem, Barneveld, Boxmeer, Ede, Elst, Lelystad, Maarn, Nijmegen, Wageningen, Veenendaal, Zeewolde en Zeist. Onze specialisten staan hier voor u klaar om een gratis accu check bij uw auto uit te voeren. Ook controleren we dan de bijbehorende systemen zoals de dynamo en de startmotor. We bekijken samen de testresultaten. Zo weet u direct of uw accu al of bijna aan vervanging toe is.

Daarnaast kunnen we u direct vertellen welk kostenplaatje bij het vervangen van een accu komt kijken en kunnen we indien gewenst direct een afspraak inplannen voor een nieuwe accu. Dat kan al vanaf € 145. We werken uiteraard enkel met producten van hoogstaande kwaliteit en monteurs met jarenlange ervaring.

Zelf een afspraak inplannen

Natuurlijk begrijpen we het ook heel goed als u liever eerst even thuis wilt overleggen of en wanneer u een nieuwe accu wilt laten plaatsen. Dan kunt u altijd alsnog heel eenvoudig online een afspraak inplannen. U ziet direct of er plek is in onze werkplaats. Of neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak, voor meer informatie of een vrijblijvend advies op maat.

* De kosten van een accu zijn afhankelijk van het type en model auto

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 9284 beoordelingen
Bekijk reviews