Rijd straks als eerste in de

Renault Espace E-Tech
Full Hybrid

Rijd straks als eerste in de

Renault ESPACE E-Tech
Full Hybrid

Ontdek de revolutionaire Renault Espace E-Tech Full Hybrid, de ultieme combinatie van comfort en duurzaamheid! Deze geavanceerde hybride SUV is ontworpen met een oogverblindend design, een ruim interieur en innovatieve hybride technologie. Ben jij klaar om als één van de allereersten weg te rijden in deze hybride SUV? Blijf dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor Espace E-Tech updates.

Ontdek alles wat je wilt weten over de nieuwe Espace E-Tech Full Hybrid

Krachtig en duurzaam

Ervaar de kracht en het duurzame karakter van de Renault Espace E-Tech Full Hybrid! Met een vermogen van 200 pk, een brandstofverbruik van 4,6 l/100 km en een CO2-uitstoot van 104 – 110 g/km² biedt deze hybride auto het beste van beide werelden. Geniet van maximaal 80% elektrisch rijden in de stad en een indrukwekkende actieradius tot 1100 km³. Kies uit de 7- of 5-zits versie en ervaar de ruimte en flexibiliteit die bij jouw behoeften passen. Ervaar zelf de kracht en veelzijdigheid van deze opmerkelijke hybride auto!

200 pk

vermogen

Schrijf u in

1100 km

actieradius*

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte

Wij helpen u graag verder met al uw wensen.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

²80% elektrisch rijden in de stad: afhankelijk van het oplaadniveau van de accu en de rijstijl / interne bron Renault / 2022

³actieradius tot 1100 km met een volle tank, waarden gecertificeerd volgens het WTLP-protocol. / bron: UTAC / juli 2022