Auto verkopen? Inkoop service!


Wat is mijn auto waard?

Wil je snel van je auto af of is jouw auto overbodig geworden en lukt het niet om hem particulier te verkopen? Dan regelt de auto inkoop service van Bochane dit snel en betrouwbaar voor jou.

Vul in onderstaande module de autogegevens en persoonsgegevens zo nauwkeurig mogelijk in, je ontvangt dan van ons binnen 24 uur (tijdens kantooruren) een inkoopbod voor jouw auto.

Ons online inkoopbod betreft een richtprijs, gebaseerd op een schadevrije en dealeronderhouden auto. Je bent daarna van harte welkom bij één van de Bochane Autobedrijven voor een persoonlijke taxatie van jouw auto waarna je de auto ook direct achter zou kunnen laten.

Je kunt eventueel binnen 24 uur de betaling ontvangen en de vrijwaring per direct. Vraag naar de mogelijkheden!

Inkoopwaarde aanvragen

Heeft u een Renault, Dacia of Nissan en wilt u deze in laten kopen? Vul dan onderstaande formulier in. Upload minimaal 4 foto's van uw auto volgens onderstaande specificaties (met meer foto's kunnen wij een betere inkoopprijs afgeven).
  • Foto genomen met draaiende motor i.v.m. kilometerstand en mogelijk waarschuwingslampjes.
  • Heeft u geen bedrijf of koopt u de auto niet op naam van uw bedrijf, om zodoende de BTW terug te kunnen vorderen? Dan rijdt u een Marge auto.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews