After Sales Services

Bochane is een modern familiebedrijf dat ernaar streeft zijn klanten op alle fronten mobiel te houden. Samen met onze partners Renault, Dacia en Nissan zorgen we ervoor dat u en uw medewerkers altijd mobiel zijn en dat u maximaal van uw wagenpark kunt profiteren. Concreet betekent dit dat u voor alle aspecten van mobiliteit bij ons terecht kunt. Wij  adviseren u niet alleen over het juiste product en de diverse mogelijkheden om onze producten aan te schaffen, maar zijn met  Bochane Autobedrijven ook uw partner  voor onderhoud, reparatie, banden, schade en ruitreparaties.

Mobiel blijven

Ons doel is om u mobiel te houden. Hiervoor is het noodzakelijk om uw voertuig te controleren en indien nodig te onderhouden of te repareren. Dit betekent echter niet dat uw dagelijkse werkzaamheden hierdoor verstoord worden. In al onze vestigingen zijn er ruime en rustige werkplekken en bieden we u WiFi en goede koffie. De ideale plek om rustig te kunnen werken. Als u echter toch ergens anders moet zijn, hebben we voor u een gevarieerde vloot aan vervangend vervoer beschikbaar. Dit is meteen een mooie gelegenheid om onze producten te proberen. Misschien maakt u wel een uitgebreide proefrit in uw volgende auto, terwijl we uw huidige auto in topconditie brengen. Tenslotte bieden we de mogelijkheid  om u in een straal van 15 kilometer rondom onze vestigingen weg te brengen en op te halen.  Kortom: we zorgen ervoor dat u tijdens de werkzaamheden in onze werkplaats altijd mobiel blijft.   

Kwaliteit en professionaliteit

Als dealer van Renault, Dacia en Nissan zijn wij gespecialiseerd in de producten van deze merken. Om de kwaliteit van het product te waarborgen en snel en efficiënt de betrouwbare werking van onze voertuigen te realiseren, is het essentieel dat we voldoen aan de hoge normen van de fabrikant. Dit betekent dat we beschikken over merkspecifieke diagnoseapparatuur en professioneel opgeleide monteurs en service adviseurs die zich hebben gespecialiseerd in de producten van Renault, Dacia en Nissan.

Rent medewerker bij Bochane Autoverhuur
1e autotechnicus bij Bochane

Garantie op product en werkzaamheden

Op basis van deze investeringen zijn wij niet alleen de specialisten om uw voertuig in topconditie te houden en professioneel te repareren, maar zijn we ook door de fabriek aangesteld om onverhoopte garantiewerkzaamheden uit te voeren. We voeren echter niet alleen de garantie die de fabrikant geeft op het voertuig uit. We geven ook 12 maanden garantie op alle werkzaamheden in onze werkplaats. Mocht er iets niet goed gaan, dan vergoeden we in deze 12 maanden niet alleen zoals in veel gevallen de onderdelen, maar ook de arbeidskosten. 

Originele onderdelen

Kwaliteit borgen we  met een kwalitatief hoogwaardige werkplaats en constante investering in kennis en training. We doen dit ook door gebruik te maken van originele onderdelen. Onderdelen die ontworpen zijn voor onze producten en daardoor de beste ”match” hebben met uw voertuig.

Erkend Schadeherstel

Schade is zo gemaakt. Dit betekent dat een kleine of grote schade altijd onverwacht komt en altijd in een split second. Ondanks dat repareren meestal iets langer duurt, zijn wij als erkend schadeherstel partner van Renault, Dacia en Nissan als geen ander in staat om uw schade professioneel en kwalitatief hoogwaardig te herstellen met minimaal ongemak voor u. Om ervoor te zorgen dat alle functies van het voertuig weer optimaal functioneren, gaat geen enkel voertuig de werkplaats uit voordat het hele voertuig met behulp van onze diagnoseapparatuur door goed opgeleide specialisten is gecontroleerd.

Bochane is uw mobiliteitspartner

Alle auto’s hebben gedurende de gebruiksperiode onderhoud en reparatie nodig. Bij Bochane verzorgen we dit op basis van de voorschriften van de fabrikant. Daardoor kunnen we ons beargumenteerd echte specialisten noemen. Voor uw onderhoud bieden we u productspecifieke onderhoudspakketten, die zijn samengesteld op basis van de door u gereden kilometers. Natuurlijk is de wettelijk verplichte APK-keuring, indien van toepassing onderdeel van onze onderhoudspakketten en gratis indien u de onderhoudswerkzaamheden bij ons laat uitvoeren. U kunt desgewenst voor het onderhoud bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Onderdeel van de onderhoudspakketten is de controle van de staat van de slijtagedelen, zoals banden en ruitenwissers. Indien noodzakelijk kunnen wij deze natuurlijk voor u vervangen.

Als u het onderhoud bij ons laat uitvoeren, dan adviseren we u van harte onze Bochane Privilege Pas. Hiermee staan we niet alleen altijd kosteloos voor u klaar om vloeistoffen te controleren en bij te vullen en kleine reparaties als lampjes en zekeringen gratis uit te voeren zonder afspraak, maar profiteert u als Renault, Dacia en Nissan rijder ook van onze pechhulp. Met Renault/Dacia  Routeservice en Nissan Assistance staan we 24 uur per dag voor u klaar in heel Nederland. 

Verduurzaming van uw wagenpark

De elektrificatie van mobiliteit is een onomkeerbare trend. Gelukkig hebben Renault, Dacia en Nissan geïnvesteerd in een breed product gamma met alle varianten van de elektrische aandrijflijnen. Voorzien van stekker en zonder stekker, met stekker, volledig elektrisch of hybride. Niet alleen personenauto’s, maar ook het bedrijfsauto gamma heeft een variëteit aan elektrische modellen. Dit stelt ons als dealer in staat, u optimaal te adviseren en faciliteren in de verduurzaming van uw wagenpark.

Hyvia

Recent heeft Renault onder het Hyvia label ook diverse bedrijfswagens geïntroduceerd op basis van waterstof technologie. Natuurlijk heeft Bochane Groep geïnvesteerd om als een van de eerste dit label te voeren. Dit betekent dat we deze voertuigen niet alleen kunnen verkopen, maar ook kunnen onderhouden en repareren. De basis hiervoor verzorgen we in alle vestigingen. Daarnaast hebben we als eerste in Nederland onze eigen waterstof kenniscentrum in Arnhem.

State of health

Elke elektrisch auto heeft een batterij. Het is voor een EV belangrijk om regelmatig het functioneren van uw batterij te controleren. Om deze reden bieden we u bij het reguliere onderhoud een “state of health” controle van de batterij aan. Hierdoor weet u of uw batterij nog in topconditie is en efficiënt opgeladen kan worden met de maximale actieradius.  Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de Bochane groep uw batterij repareren in ons eigen  Battery Repair Centre in Arnhem. De eerste in zijn soort van Nederland

Wagenparkbeheer

Heeft u meerdere voertuigen in uw organisatie, dan maken we graag afspraken met u over het beheer van uw wagenpark. De focus ligt hier op minimale stilstand en concrete prijsafspraken op basis van een service level agreement. Natuurlijk hoort hier ook bedrijfsspecifiek vervangend vervoer bij, zodat uw onderneming nooit stilstaat.

Renault Pro+

Bij elke vestiging van Bochane kunt u ook terecht voor bedrijfswagens van Renault, Dacia en Nissan. Maar speciaal voor onze bedrijfswagenklanten hebben we in ons verzorgingsgebied ook vijf Renault Pro+ centers. Deze vestigingen zijn speciaal ingericht voor klant specifieke bedrijfswagens. U kunt hier terecht voor speciale voertuigen en branche specifieke inrichting. Maar ook zijn in deze vestigingen de werkplaatsen ingericht met hoge plafonds en extra krachtige bruggen. Ook hanteren we hier ruimere openingstijden en bieden we een breed spectrum aan bedrijfswagens als vervangend vervoer. In deze vestigingen is alles erop gericht uw bedrijfswagenpark maximaal inzetbaar te houden.

Bochane Groep

Bochane Groep is niet alleen een van de grootste Renault, Dacia en Nissan dealergroepen in Nederland. Binnen de groep hebben we met Bochane Lease ook een professionele leasemaatschappij. Om u flexibiliteit te bieden kunnen de Bochane dealerbedrijven altijd rekenen op hun collega’s van Bochane Autoverhuur. Voor bedrijfswagens biedt Van Oort Truck Rent een mooie vloot van direct inzetbare bedrijfswagens. Binnen Bochane Groep is Boekhorst Autoschade de op één na grootste schadehersteller van Nederland en al 75 jaar innovatief in schadeherstel. Specifiek voor het gecertificeerd repareren van schades, maar ook voor carrosseriebouw en belettering kunt u binnen onze groep rekenen op de beste service. Net als de Bochane Autobedrijven heeft Boekhorst Autoschade geïnvesteerd in de nieuwste technologieën als waterstof en elektrische aandrijflijnen en gezamenlijk hebben we zo een breed spectrum aan expertise opgebouwd.

Modern familiebedrijf

Bochane Groep is een modern familiebedrijf. Dit betekent dat we trots zijn op ons vakmanschap en de ambitie hebben om innovatie te omarmen. We streven naar waardering van onze klanten op basis van respect, service en kwaliteit. Samen staan we voor u klaar.  

Bochane, als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor Bochane, als jij vooruit wil!