Bochane is 24/7 beschikbaar

De showroom mag weer open! U kunt op afspraak onze showroom bezoeken. Tussen het plannen en het daadwerkelijk bezoeken moet minimaal 4 uur zitten. Heeft u vragen over uw droomauto?
Onze verkoopadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur beschikbaar om
u ook van passend online advies te voorzien!

De werkplaats van Bochane zal haar reguliere openingstijden hanteren. Dit betekent dat wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 08:00 tot 18:00 uur. Let op: Vanaf 3 maart is de werkplaats op zaterdag weer gesloten.

Komt u voor een werkplaatsafspraak of showroombezoek?

Het bezoeken van onze werkplaats & showroom is alleen mogelijk wanneer u een afspraak heeft. Een afspraak maakt u gemakkelijk online. Naast maatregelen op het gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat worden bovendien onderstaande maatregelen genomen: 

  • Een mondkapje is verplicht bij het betreden van de vestiging.
  • Het tijdelijk niet meer schudden van handen.
  • Het houden van minimaal 1,5 meter afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Het strikt opvolgen van alle protocollen omtrent handen wassen.
  • Het gebruik van extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
  • Medewerkers met (milde) klachten mogen niet werken.
  • Het uitvoeren van extra schoonmaakrondes in de high-touch-gebieden.
  • Wachten is beperkt mogelijk in onze corona-proof wachtruimte.
  • Het niet meer aannemen van contant geld. Wij willen u vragen te betalen met uw pinpas.

Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw werkplaatsafspraak te verzetten of op een andere manier in contact met ons te komen. U kunt bijvoorbeeld denken aan videogesprek, telefonisch gesprek of via de chat of e-mail.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Veelgestelde vragen

(laatste update: 26 februari 2021, 14.00 uur)

Is Bochane nog geopend?

Al onze vestigingen zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. De openingstijden vindt u hier. Het is mogelijk om uw auto langs te brengen voor een werkplaatsafspraak. De showrooms zijn tot nader bericht alleen op afspraak geopend. U kunt hier online een afspraak inplannen, online de auto aanschaffen of online advies aanvragen.

Er staat een werkplaatsafspraak gepland voor mijn auto, en nu?

De werkplaatsen van Bochane zijn geopend. U kunt uw auto brengen voor reparatie of onderhoud. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht: het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1.5 meter afstand en desinfecteren uw auto grondig bij inname en voordat u de auto weer komt ophalen.

Mijn auto heeft een probleem, wat moet ik doen?

De werkplaatsen zijn geopend en wij staan voor u klaar om u zo snel mogelijk weer op de weg te kunnen laten rijden. Wel moet u hiervoor eerst contact opnemen met de vestiging naar keuze. De contactgegevens vindt u hier.

Ik heb een afspraak voor onderhoud/schadereparatie aan mijn auto staan, maar ik wil/kan nu niet naar de werkplaats toe gaan.

Neem contact op met de desbetreffende vestiging. Wij bekijken dan, samen met u, wat de beste oplossing is. U kunt hierbij denken aan een haal- en brengservice of het verzetten van uw werkplaatsafspraak.

Zijn de showrooms open?

De showrooms van Bochane zijn op afspraak geopend, onze online showroom is 24/7 geopend. Daarnaast staan onze gespecialiseerde verkopers zowel telefonisch als online voor u klaar.

Mijn droomauto staat te koop! Wat nu?

Wij helpen u graag vooruit. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in de vorm van een video-bezichtiging, een gratis proefrit op locatie, een online (inruil)voorstel of een afspraak in onze showroom. Uw droomauto hoeft u dus niet te laten lopen, de auto wordt eventueel gratis bij u thuisbezorgd. Neem contact op met de desbetreffende vestiging om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt mijn nieuwe auto nog afgeleverd?

Zeker! Maar niet op de manier hoe u dat van ons gewend bent. De auto kan in overleg worden thuisbezorgd of bij de vestiging naar wens worden afgeleverd en er zal dan (op afstand) uitleg worden gegeven over uw nieuwe auto. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. De verkoper zal hiervoor contact met u opnemen. Is de rust wedergekeerd in Nederland? Dan bent u van harte welkom om alsnog de volledige uitleg te krijgen over uw nieuwe bolide. Wij rijden de auto dan eerst door de wasstraat, dan lijkt de auto weer als nieuw!

Ik heb tijdelijk ander vervoer nodig. Kunnen jullie daarbij helpen?

Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u mobiel blijft. We hebben bij Bochane Autoverhuur meerdere acties op alle dag-, week- en weekendtarieven. Meer informatie daarover vindt u hier.