APK Zeist

De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een jaarlijkse controle die jouw auto moet ondergaan. Deze keuring is wettelijk verplicht. Is de auto APK gekeurd? Dan kun je weer veilig de weg op. Ben jij woonachtig in Zeist of omstreken? Dan ben je bij Bochane aan het juiste adres voor een APK keuring in Zeist. Bij ons ben je verzekerd van een snelle service en scherpe prijzen. Benieuwd wat Bochane voor jouw APK keuring in Zeist kan betekenen? Lees dan snel verder!

Afspraak inplannen

Wat is een APK keuring?

Met een APK keuring in Zeist gaan wij na of jouw auto voldoet aan alle veiligheidseisen. Zo checken wij verschillende punten waarop de auto goedgekeurd moet worden. Denk bijvoorbeeld aan het functioneren van de motor, remmen, verlichting en andere onderdelen. Zijn er onderdelen toe aan vervanging? Dan zullen we jou eerst om toestemming vragen. De APK keuring in Zeist kost voor een benzineauto €29,-. Voor een diesel auto betaal je voor de keuring €44,-. 

Wanneer moet je jouw auto APK laten keuren? 

Bij het aanschaffen van een nieuwe auto of occasion moet je deze vanaf het derde of vierde levensjaar jaarlijks keuren. Dit hangt af van het brandstoftype van de auto. Van het RDW krijg je vanzelf bericht wanneer jouw auto aan de beurt is. Doorgaans gebeurt dit zes weken voor de vervaldatum. Heb jij bericht gekregen? Bel dan voor een APK keuring in Zeist of kom langs bij onze vestiging in Zeist. Dan helpen wij je graag verder!

Wat gebeurt er als de APK vervaldatum verlopen is?

Is jouw APK vervaldatum verlopen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak voor een APK keuring in Zeist. Wanneer jij namelijk zonder een geldige APK op de weg rijdt, is dit strafbaar. Je loopt het risico op een hoge boete en bij een eventueel ongeluk kun je in de problemen raken. Zijn er zaken onduidelijk? Onze specialisten van de APK keuring in Zeist helpen jou graag verder! 

Waar is de APK keuring in Zeist?

Onze vestiging voor de APK keuring in Zeist ligt erg gunstig. Wij zitten vrijwel direct gelegen aan de Driebergseweg en Hoofdstraat. Hierdoor is de APK keuring in Zeist uitstekend bereikbaar vanuit verschillende richtingen. Zo ben jij binnen 10 minuten van het centrum bij de APK keuring in Zeist. 

Maak direct een afspraak in Zeist! 

Is jouw auto aan de beurt voor een APK keuring? Plan dan snel een APK keuring in Zeist bij Bochane! Bij ons profiteer je van een snelle service en scherpe prijzen. Na de keuring kun jij weer veilig jouw weg vervolgen.