Bochane Bandenhotel


Uw banden, onze zorgen

Op zoek naar een plek om uw banden (los of op de velg) op te slaan? Laat ze achter bij het Bochane Bandenhotel tijdens de bandenwissel en wij bergen deze vanaf € 45,- per seizoen op. Veilig, verzekerd, gelabeld én onder de ideale omstandigheden. Boek snel uw bandenwissel en vink het bandenhotel aan. Dan zorgen wij voor de rest.

De voordelen van het Bochane Bandenhotel

Niet uw banden thuis, bij familie of vrienden opslaan

De banden liggen (schoon) klaar op bij de vestiging wanneer u wilt wisselen

Uw banden zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en brand

De ideale omstandigheden voor uw banden

Waar laat Bochane al die banden?

Bochane heeft drie bandenhotels. Uw banden overnachten op de dichtstbijzijnde locatie van waar uw banden zijn ingeleverd. Met een transfer vervoeren wij de banden in groepen naar het bandenhotel.  Eenmaal aangekomen in het hotel worden zij ingecheckt en naar hun plekje gereden. Daar vertoeven zij onder ideale koele en donkere omstandigheden. Op deze manier blijven de banden het langst op hun topniveau. De Bochane Bandenhotels vindt u in Almere, Bilthoven en Ede.

Krijg ik mijn eigen banden terug?

Uiteraard! Alle banden worden gelabeld en krijgen een unieke code wanneer zij van de auto af worden gehaald. De banden worden vervolgens gekoppeld aan een plek in het bandenhotel en wanneer u belt of online een afspraak maakt voor de bandenwissel krijgt u exact dezelfde banden weer onder uw auto.