Bochane Veenendaal compleet vernieuwd!

Blog

BlogBochane Veenendaal compleet vernieuwd!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De verbouwing van de showroom in Veenendaal is zo goed als klaar. De showroom is volledig vernieuwd. Zo zijn er nieuwe strakke plafonds, sfeervolle verlichting en moderne vloeren geplaatst. De showroom heeft hierdoor een luxe uitstraling gekregen en de auto’s komen nog beter tot hun recht. Dankzij de aanpassingen is de vestiging in Veenendaal nu een volwaardige Renault R1 store.

“De verbouwing is vlekkeloos verlopen” vertelt Store Manager Patrick Schoonhoven trots. Doordat telkens één van beide verdiepingen geopend was tijdens de verbouwing, konden de zaken gewoon door gaan. Met een wekelijkse timelapse was de verbouwing op onze website te volgen. Hieronder is de complete verbouwing in vogelvlucht te zien.

De vernieuwde vestiging wordt feestelijk geopend op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari. U bent van harte uitgenodigd om de make-over te bekijken. Op de feestelijke opening ervaart u zelf wat een make-over kan doen. We pakken uit met inspirerende make-over activiteiten voor alle bezoekers en hun auto’s. Uiteraard staan de medewerkers klaar om een rondleiding te geven. Locatie: Einsteinstraat 45 te Veenendaal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

3206x bekeken Ellen Dijkshoorn

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Clio en Captur E-TECH binnenkort bij Bochane

Renault Clio en Captur E-TECH binnenkort bij Bochane

Lees verder
1047x bekeken Bochane Renault
Barneveld, Maarn en Wageningen bundelen krachten met andere vestigingen

Barneveld, Maarn en Wageningen bundelen krachten met andere vestigingen

Lees verder
1030x bekeken Team Bochane
Het Coronavirus: Hoe gaan we daar mee om bij Bochane?

Het Coronavirus: Hoe gaan we daar mee om bij Bochane?

Lees verder
15317x bekeken Team Bochane
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11277 beoordelingen
Bekijk reviews