Bochane Bergharen opent vanaf 1 december!

Bochane Bergharen

Bochane Bergharen opent vanaf 1 december!

Het zijn spannende tijden in Bergharen, want vanaf 1 december opent Bochane haar nieuwe vestiging op de Hogeveld 2. In het voormalige pand van Autobedrijf Coppes start Bochane met een Renault en Dacia servicepunt. Als zeventiende Renault / Dacia Bochane vestiging, heeft de Bochane groep daarmee een nog betere dekking in het oosten van het land waar het zijn klanten van dienst kan zijn.

Bochane Bergharen

Voor Nissan rijders verzorgen we binnenkort in Bergharen ook de service. Daarmee behouden alle klanten de service die ze gewend zijn, met de bekende kwaliteit. Als autobedrijf zijn wij in 1984 begonnen. Bijna 40 jaar verder is Autobedrijf Bochane flink gegroeid, maar hanteren wij nog steeds dezelfde aanpak en hetzelfde enthousiasme voor iedere klant.

Als onderdeel van de Bochane Groep heeft Boekhorst Autoschade ook onderdak gevonden in Bergharen. Het schadebedrijf specialiseert zich in reparatie van de modernste voertuigen. Daarmee is Boekhorst al 75 jaar innovatief in schadeherstel.  

Openingsfeest

Om de klanten in Bergharen en daarbuiten kennis te laten maken met Bochane, nodigen we iedereen uit voor ons openingsweekend, van donderdag 1 december tot en met zaterdag 3 december. Dan organiseren wij een groot feest met vele occasions. Als klap op de vuurpijl staan al onze occasions bij alle vestigingen van 1 t/m 3 december ook nog eens in onze Autlet. Dat betekent een gratis afleverpakket met o.a. 12 maanden BOVAG garantie t.w.v. €695,-.

Dus kom gezellig langs op 1 december naar Bochane Bergharen op de Hogeveld 2. U bent vanaf 8:00 welkom om met ons kennis te maken, wij zetten de koffie alvast klaar.

Ontdek het aanbod bij Bochane Bergharen

5319x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
616x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
863x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
771x bekeken Team Bochane