Bochane Boxmeer breidt uit!

Blog

BlogBochane Boxmeer breidt uit!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bochane groeit! Per januari zijn wij naast Renault ook Nissan Dealer in Boxmeer. De huidige Bochane Renault vestiging in Boxmeer verhuist in januari naar industrieterrein Saxe Gotha, waar het Nissan verkooppunt al gevestigd is. Bochane neemt in Boxmeer het Nissan dealerschap over van Autobedrijf Van de Weem en zal de Renault activiteiten aan die locatie toevoegen. Van de Weem gaat zich concentreren op de regio’s Venray en Sint Anthonis.

Bochane heeft ruime ervaring met de verkoop van Nissan. Zo hebben wij onder andere in Arnhem, Almere en Nijmegen al vestigingen waar de merken Renault en Nissan beide verkocht worden. Om ook de regio Boxmeer optimaal te bedienen worden de activiteiten in Boxmeer nu uitgebreid met het Nissan Dealerschap. Het voormalige personeel van Van de Weem blijft werkzaam op deze locatie. Bochane gelooft in de kracht van persoonlijke aandacht. Met de vertrouwde gezichten voor beide merken zal deze lijfspreuk ook in Boxmeer tot uiting worden gebracht.

De nieuwe vestiging biedt meer ruimte waardoor de werkplaatscapaciteit vergroot is en er extra veel modellen te zien zijn in de showroom. U bent van harte welkom om de nieuwe locatie te bewonderen. Op 2 januari worden de werkplaatsactiviteiten van Renault verhuisd en op 8 januari volgt de showroom. Het nieuwe adres van Bochane Boxmeer wordt Handelstraat 5, 5831 AV Boxmeer. Het telefoonnummer van Bochane blijft hetzelfde, namelijk 0485 571 244.

De Bochane Groep is een automotive dealerholding die de merken Renault, Dacia en Nissan vertegenwoordigt. De groep bestaat uit een universeel onderhoud- en reparatiebedrijf, universeel schadebedrijf, een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf. De Bochane Groep telt na de verhuizing in totaal 12 Renault en 6 Nissan vestigingen van Almere tot aan Boxmeer.

Benieuwd naar de verhuizing? Volg Bochane Boxmeer op Facebook en blijf op de hoogte![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

4851x bekeken Ellen Dijkshoorn

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
250x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
381x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
579x bekeken Team Bochane