Bochane Car Meet groot succes!

Car Meet 23 mei Project Restomod

Bochane Car Meet groot succes!

Bij Bochane autobedrijven is onze passie natuurlijk mobiliteit. Daarom werken er een hoop mensen met een passie voor auto’s, ook buiten de werktijd om! Om dit te vieren, verzamelden op 23 mei op de parkeerplaats van autobedrijf Van Voorden, maar liefst 15 bijzondere voertuigen. Hier zaten ook de Restomod projecten bij, die kregen net zoals de andere voertuigen een mooi plekje voor de Car Meet. Een uitstekende gelegenheid om met elkaar te praten over onze favoriete hobby.

Project Restomod

Als onderdeel van het Restomod project, is de Bochane Car Meet een ideaal moment om te pijlen hoe ver de student al zijn gekomen. Zowel de Renault Clio als Nissan Micra zitten midden in de transformatie van roestbak naar restomod. De Renault Clio is flink onder handen genomen door de leerlingen van Bochane en Boekhorst Veenendaal. Er bleek toch meer roest aanwezig te zijn dan van oorsprong gedacht en dus moest er flink aan de bak.

In Almere is de focus eerst gelegd op het rijklaar maken van het voertuig. De eerste aanpassingen van de Micra zijn onderaan begonnen met nieuwe velgen en gespoten blauwe remklauwen. Beide projecten krijgen een mooi plekje in de garage waardoor iedereen kan bekijken hoe ver de projecten zijn.

Auto’s, eten en gezelligheid

Voor het evenement zijn de mensen van de Bochane groep, uitgenodigd om zijn of haar trots op vier wielen te komen vertonen. Een mooie combinatie van klassiekers, cabrio’s, getunede auto’s en sportauto’s zorgt voor een breed spectrum aan bolides. Een originele BMW 2002 en Audi 100 Coupé S, zijn vergezeld door een flink verbouwde Volkswagen Beetle Cabrio. Zowel het interieur als het exterieur van de Beetle heeft diverse Porsche elementen uit de jaren 70 en ook het motorblok is afkomstig uit een Porsche.

Aan de andere kant van het spectrum staan de sportauto’s te pronken. Een prachtige Alpine A110S staat geparkeerd naast een agressieve Nissan GTR. De hot hatchbacks weten ook de aandacht op zich te vestigen, dankzij een zeldzame Renault Clio V6 en een Renault Clio RS is Renault hiermee goed vertegenwoordigd. Een Audi RS3 met stage two tuning weet de autoharten sneller te laten kloppen, dankzij een 540 pk vijfcilinder.

Drie cabrio’s zorgen ervoor dat de zon ook een bezoekje komt doen. De eerder benoemde Volkswagen Beetle cabrio, een Smart Roadster en een Jaguar F-Type Cabriolet brengen de bezoekers een breed assortiment aan cabriolets.

Het blijkt het recept voor een gezellige meeting, het enthousiasme bij de deelnemers laat blijken dat de Car Meet een groot succes was.

757x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Lees verder
0x bekeken Danny Vleugel
Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Lees verder
0x bekeken Team Bochane