Nieuws | Bochane Groep en Boekhorst Automotive breiden samenwerking uit

Nieuws | Bochane Groep en Boekhorst Automotive breiden samenwerking uit

[vc_row][vc_column][vc_column_text]ARNHEM – De Bochane Groep en Boekhorst Automotive kondigen per 29 september 2017 een intensivering van hun samenwerking aan. De twee bedrijven in de automotive branche bundelen hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schadeherstel om verdere groei in die divisie te realiseren.

Strategische samenwerking schadebedrijven
Boekhorst Automotive is een familiebedrijf met maar liefst 70 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardige schadeherstel. Het bedrijf telt vijf ABS-vestigingen in Almere, Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Didam en Nieuwegein. De vestigingen in Didam en Nieuwegein zijn bovendien Premium Car Repair bedrijf en onder meer erkend door Volvo, Audi en TESLA.

Martijn Boekhorst zal met zijn expertise in het vak – als algemeen directeur van Boekhorst Autoschade – leiding geven aan de schade activiteiten en medewerkers van beide bedrijven. In deze nieuwe opzet biedt Bochane vanuit haar backoffice ondersteuning aan de dienstverlening van Boekhorst Autoschade met onder meer als doel om kosten te besparen en zo synergie voordeel te realiseren.

Martijn Boekhorst licht toe waarom de twee bedrijven hun huidige samenwerking op het gebied van autoschade intensiveren. “Wij hebben de ambitie om te groeien met Boekhorst Autoschade. De afgelopen jaren hebben we in Almere al een succesvolle samenwerking tussen Bochane en Boekhorst opgebouwd. Dit gaf aanleiding om onze samenwerking verder uit te breiden waarbij we onze backoffice samenvoegen zodat Boekhorst Autoschade zich meer op de schadeactiviteiten kan focussen. Bovendien voegen we met deze samenwerking Renault en Nissan expertise toe aan ons team.”

De dealerholding Bochane Groep heeft een goede positie met sterke merken en diensten. Met deze samenwerking wil Bochane Schade haar capaciteit uitbreiden voor het groeiende aanbod. “We zijn blij onze samenwerking met een vakman als Martijn Boekhorst en een onderneming als Boekhorst Automotive verder te intensiveren.” aldus Thijs Bochane, eigenaar van de Bochane Groep.

Verhuuractiviteiten
Naast de schadehersteltak biedt Boekhorst Automotive ook verhuur- en shortleaseactiviteiten aan. Ook voor deze diensten van Boekhorst Automotive en Bochane Groep is het doel om te groeien middels samenwerking. Per 29 september 2017 stuurt Jeroen van Hasselt vanuit Bochane de gezamenlijke activiteiten binnen deze divisies aan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

5383x bekeken Ellen Dijkshoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
250x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
379x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
579x bekeken Team Bochane