Bochane Groep neemt de Auto Avenue Tilburg over

Bochane Groep neemt de Auto Avenue Tilburg over

De Bochane Groep neemt per 1 september de Auto Avenue in Tilburg over. Als Mitsubishi, Suzuki en Seres dealer, heeft de Auto Avenue een goede reputatie als het gaat om service, onderhoud en verkoop van zowel nieuwe als occasion modellen.

Als je vooruit wil

Dankzij deze acquisitie groeit de Bochane Groep door naar het Zuiden van het land. In combinatie met de onlangs overgenomen ABS Boekhorst Peter Brouwers vestiging in Roermond, is de Bochane groep hiermee van Groningen tot en met Limburg aanwezig om de best mogelijke service aan te bieden. Eenheid, Ambitie, Respect en Trots zijn daarbij de vier kernwaarde die wij hanteren om de ideale mobiliteitsoplossing voor jou aan te bieden. Voor nieuw- en occasionmodellen, autoverhuur of lease en schadeherstel volgens fabrieksvoorschriften.

Als je net als ons vooruit wil, kan je vanaf 1 september als Bochane klant in Tilburg terecht. Voor bestaande klanten van de Auto Avenue, zullen dezelfde bekende gezichten in de vestiging werkzaam zijn.

Team de Auto Avenue

Versterking van de alliantie

Naast de doorgroeimogelijkheden die de nieuwe locatie geven aan bestaande Bochane klanten, komt er hiermee ook een nieuw merk in het merkenportfolio. De bekende Renault-Nissan-Mitsubishi alliantie wordt hiermee nog sterker gemaakt. Als Mitsubishi-dealer zijn er enkele interessante nieuwe modellen toegevoegd binnen de Bochane Groep. Wat te denken van de Mitsubishi Space Star, de goedkoopste en meest budgetvriendelijke auto die in Nederland te koop is. In combinatie met de Dacia Sandero en Spring, maakt dit het rijden van een nieuwe auto bij Bochane nog toegankelijker.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

De nieuwe Mitsubishi ASX is vanaf €29.290 een goede koop als je op zoek bent naar een mooie cross-over, inclusief vijf jaar garantie. Ben je op zoek naar een volledige plug-in hybrid SUV, dan is de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV wellicht wel de beste optie.

EV Accu-Repair Center

De transitie naar volledig elektrische voertuigen wordt steeds belangrijker. In Bochane Arnhem zijn wij de enige Renault en Nissan dealer in de Benelux met een Battery Repair Workshop. De mogelijkheid om alle aandrijflijnen te kunnen servicen, is een cruciaal onderdeel binnen de Bochane Groep. Dankzij de overname van de Auto Avenue Tilburg, bieden wij deze mogelijkheid nu ook aan nog meer klanten. Als EV Accu-Repair Center kunnen wij accupakketen servicen voor de merken Mitsubishi en Seres.

Binnenzijde de Auto Avenue/Bochane

Dus kom gezellig langs op de Kapitein Hatterasstraat 11 in Tilburg en beleef zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.

2562x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
611x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
861x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
767x bekeken Team Bochane