Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Het goede nieuws blijft maar komen vanuit Harderwijk. Naast een nieuw pand is Bochane Harderwijk nu ook officieel dealer van het merk Nissan. De vestiging is op 19 februari verhuisd naar de Zuiderbreedte 6 in Harderwijk.

Landelijke dekking groeit door

De Bochane Groep en Nissan zijn al 22 jaar sterk aan elkaar verbonden. In deze periode zijn er vele hoogtepunten voorbij gekomen, waaronder de onlangs verkregen Nissan Dealer Of The Year prijs. Misschien wel het ultieme bewijs dat de Bochane Groep als Nissan-dealer, beschikt over de juiste kennis en expertise.

Onze landelijke dekking van Nissan is dankzij de toevoeging van Bochane Harderwijk gegroeid naar negen locaties. Voor zowel nieuw als occasionmodellen en de service van beide soort voertuigen, is Bochane daarmee het juiste adres.

Bochane Harderwijk Nissan

Bochane Harderwijk

Op de Zuiderbreedte 6 in Harderwijk staat een gloednieuwe showroom voor zowel Nissan- als Renault modellen. Wij zijn natuurlijk erg trots op deze nieuwe aanwinst en de diensten die wij hiermee kunnen leveren aan de lokale maatschappij.

Sinds 2020 is de Bochane Groep aanwezig in Harderwijk en in deze vier jaar hebben wij jullie steeds beter leren kennen. Door de locatie van de nieuwe vestiging is de dekking nog verder doorgegroeid naar Harderwijk en omstreken. Het team van Bochane Harderwijk heet je dan ook van harte welkom om kennis te maken met ons op de Zuiderbreedte 6 in Harderwijk.

1042x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
616x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
863x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
771x bekeken Team Bochane