Bochane is Erkend Duurzaam PLUS!

Blog

BlogBochane is Erkend Duurzaam PLUS!

Bochane is een officieel Erkend Duurzaam Plus autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam Plus wordt uitgereikt door Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM). Als kennisinstituut voor duurzame mobiliteit wil het IvDM namens haar partners aanjager zijn van duurzaamheid in de mobiliteitsbranche.

Bochane is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en maatschappij en draagt hier op positieve wijze aan bij. Dit doen wij onder andere door ketenverantwoordelijkheid te nemen bij het verminderen van de belasting op mens en milieu.

Zo werken wij uitsluitend met leveranciers die expliciet bevestigen geen gebruik te maken van kinderarbeid en tevens goede maatregelen treffen om op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze te produceren. Het betekent ook dat wij ons afval management nauwkeurig monitoren om het percentage restafval te blijven verminderen en wij onze panden blijven verduurzamen.

Wij willen onze medewerkers een uitdagende, inspirerende en veilige werkomgeving bieden en daarbij een actieve en verantwoordelijke rol spelen in de samenleving waarin wij direct of indirect betrokken zijn. #Alsjevooruitwil

3838x bekeken Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Fiat 600: La grande dolce vita

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Lees verder
0x bekeken Danny Vleugel
Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane