Bochane is Nissan Dealer of the Year!

Bochane is Nissan Dealer of the Year!

Groeien doe je nooit alleen. Ieder moment kan er een ervaring, persoon of partner voor zorgen dat je net wat meer weet dan daarvoor. De Bochane Groep en Nissan groeien al 21 jaar samen en nog steeds leren wij iedere dag weer door en van elkaar. Een kroon op die samenwerking is dat Bochane is uitgeroepen tot Nissan Dealer of the Year!

Een prachtige erkenning van een samenwerking tussen Bochane en Nissan, dat al vele hoogtepunten heeft meegemaakt. Graag vertellen wij jou ter gelegenheid het verhaal van Nissan en Bochane, ieder jaar sterker.

2002 – Een eerste stap

2002 Nissan Primera

De verbintenis met de verkochte merken is altijd al sterk geweest bij de Bochane Groep. Dus toen in 1999 Renault en Nissan de handen in elkaar sloegen, was het duidelijk dat de volgende stap eraan zou komen. In 2002 hebben wij onze eerste Nissan vestigingen opgericht in Nijmegen en Ede, locaties waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds actief zijn als Nissan dealer.

2000 Nissan Almera

De laatste generatie van de Nissan Primera is dit jaar net geïntroduceerd en ook de derde generatie Nissan Micra komt in de loop van 2002 naar de showroom. Het zijn de snellopers van Nissan in een markt waarin de Crossover of SUV nog geen rol van betekenis speelt. De Nissan Almera is een oude bekende die samen met de Almera Tino MPV-afgeleide, op dat moment 2 jaar op de markt is.

Toch zullen de bekende gezichten van toen, snel vervangen worden voor de bekende gezichten van nu. De SUV-Crossover maakt zijn opwacht en er hangt een spanning in de lucht.

2007 – De Qashqai is een gouden koe

2007 Nissan Qashqai

Vijf jaar later en het autolandschap is flink veranderd. Bochane en Nissan hebben inmiddels een derde vestiging in Arnhem, maar de goed verkochte Nissan Primera is uit productie. Er ontstaan een nieuwe markt voor hogere auto’s en Nissan loopt hierin voorop met de Qashqai, X-Trail en Murano.

De Nissan Qashqai komt in maart 2007 naar de Nederlandse showroom en is gelijk een verkoophit. Ondanks de late start, is het dat jaar nog steeds de bestverkochte SUV van Nederland en goed voor meer dan de helft van alle nieuwe Nissan modellen. Een nieuwe trend is gezet in de automotive met Nissan op de voorgrond.

2011 – EVolutie

2010 Nissan Juke

Vier jaar later en de vierde vestiging is een feit. Bochane en Nissan trekken naar het midden van het land en Bochane Lelystad is in 2010 de nieuwste toevoeging. Eveneens in 2010 wordt de eerste generatie Nissan Juke geïntroduceerd. De vrolijke compacte Crossover is de eerste in zijn soort en luidt wederom het startsignaal voor andere fabrikanten om ook een model te maken.

2011 Nissan Leaf
EV Nissan
Elektromotor Nissan Leaf

In 2011 komt Nissan met een model met wellicht nog grotere consequenties. Tot nu toe is het gebruik van elektriciteit in de auto-industrie verbannen tot het dashboard en enkele hybride motoren. Daar komt In maart 2011 verandering in, want dan staat de volledig elektrische Nissan Leaf in onze showroom. De eerste massa geproduceerde EV op de markt is een feit. Het wordt dat jaar de European Car of the Year en World Car of the Year. De toon is gezet, de wereld gaat richting elektrisch rijden.

2017 – De groei zet door

Vijftien jaar na de opening van de eerste vestigingen, schiet de samenwerking in een stroomversnelling. In 2016 komt Almere erbij als tweede vestiging in Flevoland, gevolgd door Boxmeer in 2017. De zes vestigingen genieten van de innovatieve modellen die Nissan de afgelopen jaren heeft geïntroduceerd.

2017 Nissan Qashqai

De Qashqai is wederom goed voor de helft van de verkopen van Nissan, gevolgd door de net geïntroduceerde vierde generatie van de Nissan Micra. Een model dat voor het eerst gebruik maakt van een nieuw gedeeld platform uit de Renault-Nissan alliantie. Het CMF-B platform (Common Module Family – B Segment) wordt onder andere ook gebruikt door de Renault Clio.

2023 – Nissan Dealer of the Year

Anno 2023 belanden wij in een landschap dat is gevormd door 21 jaar aan samenwerking. Bochane Den Bosch is in 2022 erbij gekomen en Bochane Elst is als servicepunt ook een uitstekende toevoeging. Vandaag de dag zijn er acht vestigingen, waarin wij als Nissan specialist de klant kunnen adviseren.

Vestigingen Nissan Bochane

Dankzij constante innovaties zoals de Nissan Qashqai en Leaf, is er een ruime keuze aan elektrische voertuigen en SUV’s te vinden bij Bochane Nissan. De elektrische Nissan Ariya is het perfecte voorbeeld, hoe deze twee innovatieve stromingen gecombineerd zorgen voor een nieuw en spannend pad.

2023 Nissan Ariya

Wij zijn trots op onze historie met Nissan en kijken met veel enthousiasme uit naar de volgende stappen die wij samen zullen maken. Dat Bochane in 2023 de prijs voor Nissan Dealer of the Year mag ontvangen, is een eer die wij als één van de vele hoogtepunten beschouwen in de samenwerking met Nissan.

1611x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
608x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
857x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
763x bekeken Team Bochane