De Bochane Groep neemt Driessen Mitsubishi Eindhoven over

Driessen Mitsubishi banner

De Bochane Groep neemt Driessen Mitsubishi Eindhoven over

Per 1 november neemt de Bochane Groep, Driessen Mitsubishi in Eindhoven over. Daarmee gaat Driessen Mitsubishi per 1 november verder als Bochane Eindhoven. Dit wordt de tweede vestiging van de Bochane Groep dat zich gaat richten op het nieuwe merk binnen het portfolio: Mitsubishi. Een mooie toevoeging in de alsmaar groeiende familie van de Bochane Groep.

Driessen Mitsubishi Eindhoven

De volgende stap

Wij zijn zeer trots om Bochane Eindhoven toe te kunnen voegen. Niet alleen toont het intentie tot het uitbreiden van het bestaande netwerk, het is tevens een versterking van het merk Mitsubishi binnen de Bochane Groep.

De mooie locatie aan de Vaalserberg 305 te Eindhoven, is een goede versterking voor onze aanwezigheid in het Zuiden van Nederland. Dankzij autobedrijven in Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen is er altijd wel een vestiging in de buurt.

Nieuwe naam, maar vertrouwde gezichten

Driessen Mitsubishi Servicecenter

Voor de klanten verandert er weinig, naast de naam. Alle bekende gezichten van Driessen Mitsubishi Eindhoven worden onderdeel van de Bochane Groep. Daarmee kunnen de bestaande klanten dezelfde goede service verwachten die zij gewend zijn.

Als verkooppunt van de budgetvriendelijke Mitsubishi Space Star, de stoere Eclipse Cross en de gloednieuwe Mitsubishi ASX is er altijd wel voor iemand een voertuig. De line-up wordt aan het einde van het jaar nog versterkt door de vlotte Mitsubishi Colt. Alle modellen hebben standaard maar liefst 8 jaar garantie.

Mitsubishi ASX

Naast Mitsubishi kan men bij Bochane Eindhoven ook terecht voor een ruim aanbod aan occasions en onderhoud aan alle merken. Daarnaast zullen wij ook aangesloten blijven bij de formule Leaseprof. Bij de Bochane Groep is het tevens mogelijk om alle merken zakelijk te leasen via Bochane Lease, het huren van een auto kan gemakkelijk en snel via Bochane Autoverhuur en voor autoschade kan de klant terecht bij Boekhorst Autoschade.

Een ieder is van harte welkom bij de nieuwe vestiging binnen de Bochane Groep: Bochane Eindhoven.

1248x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
307x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
425x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
623x bekeken Team Bochane