De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Mitsubishi zet een volgende stap in het B-segment met de nieuwe Mitsubishi ASX. Niet alleen in design maar ook in connectiviteit dankzij Google Services. Via de My Mitsubishi-app krijg jij hiermee de controle over jouw ASX, op het gemak van je smartphone.

Dynamische vernieuwing

Mitsubishi ASX Facelift 2024

Wat direct opvalt is de aanzienlijk vernieuwde voorkant van de ASX. De scherpe lijnen accentueren het kenmerkende Dynamic Shield-gezicht van de Mitsubishi-modellen. Zowel de koplampen als de achterlichten zijn volledig van LED, waardoor zichtbaarheid nooit meer een probleem is.

Er is een keuze tussen 17- of 18-inch velgen waarbij de nieuw ontworpen 18-inch Diamond Cut Black velgen, het ontwerp nog meer weten te versterken. Er is een keuze uit vijf kleuren, metallic Crystal White, Sunrise Red, Onyx Black, Royal Blue en Steel Grey met de mogelijkheid om het dak ook in het zwart af te leveren.

Kies jouw gemak

ASX interieur

Van binnen is het infotainmentsysteem vernieuwd dankzij Google Services. Dat betekent onder andere dat Google Maps en Google Assistent geïntegreerd zijn in het 10,4 inch multimediascherm. Krijg real-time berekeningen op jouw route, zonder onverwachte files tegen te komen. Handsfree spraakbediening door het commando “Hey Google” te zeggen, geeft jou het gemak om te concentreren op de weg zonder je handen van het stuur te halen.

Achterin geeft de nieuwe ASX de mogelijkheid voor twee soorten gemak, extra beenruimte of extra kofferbakruimte. Verschuif de achterste zitrij met 16 centimeter naar voren of naar achteren voor 69 liter extra bagageruimte of 16 centimeter extra beenruimte.

Hybride aandrijving

Mitsubishi ASX 2024

Er is een keuze uit drie verschillende motoren te beginnen met de zuinige 1.0 liter turbo. Deze driecilinder weet dankzij een efficiënte verbranding een verbruik van 5,7 liter per 100 kilometer te realiseren. Op zoek naar meer kracht, dan is de 1.3 mild hybrid een mooie oplossing.

Door gebruik te maken van lichte elektrische ondersteuning levert de handgeschakelde versie 140 pk en de DCT maar liefst 158 pk. De DCT-automaat mag daarnaast 1.500 kilogram trekken. Als laatste is er de 1.6 Hybride met twee elektrische motoren. Dankzij de efficiëntie van de elektrische aandrijving, is een maximaal bereik van 900 kilometer mogelijk.

Dus kies ook voor het gemak van de nieuwe Mitsubishi ASX. Dankzij een garantie van 8 jaar en 160.000 kilometer kan jij met een gerust hart onderweg. De nieuwe ASX is vanaf de tweede helft juni bij Bochane in de showroom.

Mitsubishi ASX Bochane

857x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
608x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
762x bekeken Team Bochane
Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Lees verder
946x bekeken Team Bochane