De volledig nieuwe Renault Rafale nu te bestellen

Renault Rafale SUV-Coupe

De volledig nieuwe Renault Rafale nu te bestellen

Renault heeft een rijke historie van innovatie, zowel in de automotive sector als in de luchtvaart. Het constant verleggen van grenzen, zorgt voor bijzondere resultaten zoals de Renault Megane E-Tech Electric, Austral en de nieuwe Espace. Nu is het tijd voor een volgende gedurfde stap in het D-Segment. De nieuwe Renault Rafale combineert het beste van een SUV-coupé met hybride aandrijflijnen en high-performance 4×4 mogelijkheden.

Renault logo

Avant-garde

Om voorop te blijven in een wereld dat alles alleen maar sneller wilt, is het belangrijk om te durven innoveren. De nieuwe Renault Rafale debuteert de volledig nieuwe designtaal van Gilles Vidal, Head of Design bij Renault. Dankzij een canvas van 4,71 meter lang bij 1.86 breed, is het design krachtig van alle hoeken. De aflopende daklijn is geïnspireerd op de gelijknamige racevliegtuig uit 1934 en benadrukt de sportiviteit zonder dat het ten koste gaat van de hoofdruimte achterin. Achterin is er zelfs een kofferbakruimte van maar liefst 627 liter.

Het is een samenspel van genereuze rondingen, gesculpteerde vormen en verassende effecten dat de Renault Rafale van iedere hoek bijzonder maakt. Denk bijvoorbeeld aan het solarbay panoramisch dak van 1.47 meter, dat door PDLC-technologie volledig verduistert kan worden met de druk op een knop.

Op technisch gebied geeft het CMF-CD-platform, mogelijkheid voor diverse aandrijflijnen en technologische uitrustingen. De E-Tech full hybrid met 200 pk, is standaard gekoppeld aan een automatische versnellingsbak. Dit zorgt niet alleen voor voldoende acceleratie, maar ook voor een flinke actieradius tot maar liefst 1100 kilometer. Wil je het avontuur nog meer aangaan, dan is de Rafale later in 2024 ook leverbaar met een E-Tech 4×4 aandrijving van maar liefst 300 pk.

Dankzij 4Control Advanced sturen de achterste wielen op lage snelheid in tegengestelde richting voor een extra krappe draaicirkel. Een innovatie dat ook al op de nieuwe Renault Austral wordt toegepast met als resultaat een draaicirkel van slechts 10,4 meter. Bij hogere snelheid op de snelweg sturen de achterste wielen juist mee voor nog meer grip en sportiviteit.

Blijf verbonden

Als early-adopter van AI-aangedreven mogelijkheden, biedt de nieuwe Renault Rafale nog meer mogelijkheden om verbonden te blijven. Zo leert de auto jouw patronen om proactief suggesties te doen, door bijvoorbeeld te suggereren om de airconditioning aan te doen.

Interior Renault Rafale

Het OpenR Link multimediasysteem kan tot wel 50 apps uit de Google Play store halen. Het werkt net zoals op je mobiel en de interface is volledig aan te passen naar jouw wensen. Ook Android Auto en Apple CarPlay zijn draadloos mogelijk. Blijf je verbazen over de constante stroom aan vernieuwing dankzij over the air updates. Waarbij de nieuwste kaarten en nieuwe apps je volledig future-proof maken.

Renault Rafale 2024

Levering vanaf zomer 2024

De nieuwe Renault Rafale is vanaf nu te bestellen als E-Tech full hybrid 200 Esprit Alpine vanaf € 51.490. Dit is de eerste uitvoering waarin de SUV-Coupé op de markt komt, gevolgd door de Techno uitvoering dat begint met een prijs vanaf € 47.490. Is meer vermogen wenselijk, dan is dat later in het jaar mogelijk met de Rafale E-Tech 4×4 plug-in hybrid. Dankzij een 4×4 aandrijving met 300 pk en een groter accupakket, zijn prestatie en zuinigheid gegarandeerd.

1155x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
608x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
857x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
763x bekeken Team Bochane