Exclusieve preview nieuwe Nissan Leaf bij Bochane Ede

Blog

BlogExclusieve preview nieuwe Nissan Leaf bij Bochane Ede

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Donderdag 2 november vindt er een primeur plaats in Ede: de baanbrekende Nissan Leaf wordt onthuld bij Bochane. 

Revolutionair

De Nissan Leaf 2.Zero Edition is een 100% elektrische auto voorzien van de nieuwste technologie. De revolutionaire auto is uitgerust met een 40 kWh batterij waarmee de auto op één lading tot wel 378 km ver rijdt. De Nissan Leaf is in alle opzichten vooruitstrevend. Zo beschikt de auto over autonome rijtechnologie ProPilot, waarmee de Leaf zelfstandig kan rijden. Daarnaast is de auto voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen. Deze bewaken de veiligheid van de bestuurder én die van de andere weggebruikers.

Auto van de toekomst

Wereldwijd is er veel aandacht voor de introductie van de nieuwe Leaf. Het model wordt gezien als de auto van de toekomst. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en de uitgebreide mogelijkheden van de Leaf maken dit toegankelijker voor een steeds groter wordend publiek. Elektrische auto’s zijn stiller en beter voor het milieu dan traditionele auto’s. De Leaf stoot geen uitlaatgassen uit en is daardoor gelabeld als ‘Zero Emission’. Ten slotte is het rijden met een elektrische auto zoals de Nissan Leaf tot vier keer voordeliger dan met een benzine of dieselauto.

Exclusieve preview van de Nissan Leaf

Donderdag 2 november is er een speciale preview van de Nissan Leaf bij autobedrijf Bochane aan de Galvanistraat. Het model is tussen 08:30 en 12:00 te bewonderen in de showroom. Onder het genot van koffie en een klein ontbijt komt u alles te weten over dit nieuwe model. Tijdens de preview staan de medewerkers van Bochane klaar met de antwoorden op alle vragen over de Nissan Leaf en elektrisch rijden. Vanaf januari is de Nissan Leaf officieel in Nederland verkrijgbaar.

Komt u ook?
Aanmelden voor de preview kan op de speciale actiepagina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

4804x bekeken Ellen Dijkshoorn

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Lees verder
0x bekeken Team Bochane