Geen zorgen: de BOVAG garantie blijft.

Blog

Bovag garantie onderhoud Bochane

BlogGeen zorgen: de BOVAG garantie blijft.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De afgelopen dagen is er in de media te lezen dat de BOVAG garantie vervalt. Gelukkig is dit niet het geval, de BOVAG garantie blijft.

De BOVAG garantie is een zekerheid die afgegeven kan worden  bij aankoop van een occasion bij een BOVAG garage, zoals Bochane. Wanneer er bij normaal gebruik van de auto er gebreken aan het licht komen die onder deze BOVAG garantie vallen worden deze gedurende de garantieperiode kosteloos gerepareerd bij de garage. Zo weet u zeker dat u goed op weg gaat met uw nieuwe occasion.

Volgens deskundigen zou BOVAG garantie voortaan aangemerkt kunnen worden als verzekering. Voor een verzekering zijn echter specifieke regels van toepassing. BOVAG werkt daarom aan een verzekeringsproduct dat aan deze regelgeving voldoet en de basis kan vormen van de nieuwe BOVAG Garantie.

Onder de motorkap komt de garantie er dus anders uit te zien, maar voor de automobilisten verandert er zo weinig mogelijk. ‘We blijven garantie bieden zoals we dat al ruim 50 jaar doen en consumenten hoeven zich geen zorgen te maken: wij lossen het op.’ aldus BOVAG.

Automobilisten die de afgelopen maanden een occasion hebben gekocht met BOVAG garantie hoeven zich dus geen zorgen te maken. BOVAG en Bochane blijven achter de garantie staan tot er een alternatief is. U kunt dus gewoon bij ons terecht voor reparaties, maar ook voor vragen staan we met persoonlijke aandacht voor u klaar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

9239x bekeken Ellen Dijkshoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Lees verder
0x bekeken Team Bochane