Eerste beelden Nissan Leaf

Blog

Nissan Leaf

BlogEerste beelden Nissan Leaf

Onlangs maakte Nissan bekend dat het nieuwe model Leaf op 5 september onthuld zal worden. Liefhebbers werden in spanning gehouden met hints en snapshots van zwaar gecamoufleerde prototypes van de nieuwe auto. Tot er vandaag een foto opdook op de website van Autoweek waarop de nieuwe Nissan Leaf te zien is. De auto werd gefotografeerd door een toerist in Barcelona terwijl de auto, waarschijnlijk voor een commercial, gefilmd werd. Vanaf de bekendmaking houdt Nissan haar fans in spanning met kleine hints. Zo werd eerst de nieuwe koplamp getoond en kort later kregen we een glimp te zien van het interieur.

 

Nissan Leaf Lampen Nissan Leaf Pro Pilot

Veelbelovende verbeteringen
Naast de grote updates in het design van de compleet elektrische auto zou ook de actieradius verbeterd zijn. Er wordt gespeculeerd dat de auto een 60 KWh batterij heeft, waarmee tot 500 km gereden kan worden met slechts één keer opladen. Concrete details over de specificaties van het nieuwe model zijn echter onbekend. Nog een maand afwachten dus!

4333x bekeken Ellen Dijkshoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Lees verder
100x bekeken Team Bochane
Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
387x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
528x bekeken Team Bochane