Groter rijbereik voor de nieuwe Nissan E-NV200

Blog

BlogGroter rijbereik voor de nieuwe Nissan E-NV200

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De nieuwe Nissan E-NV200 brengt u binnenkort nóg verder. De actieradius van de bus wordt namelijk vergroot met maar liefst 60%. Met deze innovatie wordt de emissievrije bestseller geschikt voor een nog groter publiek.   

De volledig elektrische E-NV200 heeft nu een 24 kWh batterij met een 109 pk elektromotor. Dit stel is samen goed voor een actieradius van 170 kilometer. Het model van Nissan was de bestverkochte bus van 2016. Dit heeft innovatie echter niet mogen remmen, en dus is de bestelbus binnenkort verkrijgbaar met een nieuwe batterij.

Het accupakket wordt vergroot tot maar liefst 40 kWh. Het rijbereik neemt hierdoor enorm toe: de nieuwe bus rijdt op een enkele lading tot wel 280 kilometer ver*. De elektromotor van de E-NV200 blijft hetzelfde. Ook de afmetingen en het gewicht van de nieuwe batterij veranderen minimaal. Hierdoor verandert er niets aan de laadruimte van 4,2 men is de praktische inzetbaarheid van de bus nog groter.

De nieuwe E-NV200 met 40 kWh batterij is vanaf eind dit jaar te bestellen bij Bochane. De bus zal verkrijgbaar zijn als bestelauto én als personenversie Evalia met 5 of 7 zitplaatsen. Naar verwachting worden in april 2018 de eerste exemplaren geleverd. De prijzen worden nader bekend gemaakt.

*Volgens de officiële Europese testmethode NEDC.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

4274x bekeken Ellen Dijkshoorn

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
250x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
379x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
579x bekeken Team Bochane