Introductiedag voor nieuwe collega’s Bochane

Introductiedag Bochane 2023

Introductiedag voor nieuwe collega’s Bochane

De Introductiedag van de Bochane groep is op 6 juni officieel gestart. Op deze dag worden alle nieuwe medewerkers uitgenodigd op het hoofdkantoor in Veenendaal en krijgen zij een dag gevuld vol informatie en plezier. Daarmee is de eerste stap gezet, in het opbouwen van een hechte familieband met je nieuwe collega’s binnen de Bochane groep.

Wie is de Bochane groep?

De middag begint met een kennismaking van de presentatoren en een introductie naar elkaar. Iedereen krijgt de mogelijkheid om iets over zichzelf te vertellen, om zo elkaar te leren kennen. Nadat HR-Manager Jarno Geurts het programma heeft verteld, is het tijd voor de eerste spreker. Thijs Bochane, eigenaar van de Bochane Groep, of Jos Weijmer CFO van de Bochane Groep, legt je uit, wie de Bochane groep is, wat wij zoal doen en wat de kernwaarde van de groep zijn.

Eenheid

Ambitie

Respect

Trots

De mogelijkheid om door te groeien en je eigen toekomst te kunnen creëren, is een belangrijk aspect binnen de Bochane groep. Als jij aangeeft dat je door wilt groeien, dan kan dat ook. Iedereen gaat netjes met elkaar om en helpt elkaar om de eenheid te versterken. Dat is wat de Bochane groep als familiebedrijf sterk houdt.

De ambities van de Bochane groep

De volgende presentaties zijn van Patrick van de Pijl, directeur van Bochane Autobedrijf en Martijn Boekhorst, directeur van Boekhorst Autoschade. Zij vertellen allebei over de ambitie om als groep door te blijven groeien, zowel als autobedrijf en als schadeherstelbedrijf. Dankzij deze groei is het mogelijk om nieuwe mensen aan te trekken en de groep steeds sterker te maken.

Het valt en staat bij de medewerkers en daarom is het belangrijk om dit vanaf dag één duidelijk te maken. Dat ondanks we steeds groter worden, wij elkaar als persoon behandelen en niet als een nummer.

Rondleiding en quiz

Tussen de presentaties door, word je samen met je nieuwe collega’s rond geleid door het pand. Zowel het Autobedrijf als Boekhorst Autoschade opent haar deuren, zodat je zelf kan zien wat er nou precies gebeurt op de werkvloer. Omdat er maar liefst negen verschillende bedrijven binnen de Bochane groep zijn, is het belangrijk om te weten wat elk bedrijf precies doet. Zo kan je elkaar helpen en van elkaars diensten gebruik maken. Samen staan wij immers sterk.

Wanneer jullie weer terug zijn, presenteert Brigit Barink, als Corporate Recruiter, wat praktische informatie vanuit onze HR-afdeling. Tot slot is er een interactieve quiz in groepen, om te kijken of de info een beetje is blijven hangen. Het wordt een spannende strijd, maar uiteindelijk weet er toch iemand te winnen. De grootste overwinning is echter, dat de eerste gezamenlijke taak is volbracht

Afsluiting

De dag wordt voortgezet in The Maxx in Veenendaal. Daar verzamelen de nieuwe medewerkers zich voor een uur aan kart- en lasergameplezier. De competitieve sfeer van de quiz zit er nog goed in, want ook hier laat iedereen zich van zijn of haar beste kant zien. Om de dag goed af te sluiten wordt er gezamenlijk gegeten aan dezelfde tafel. De groep is inmiddels al aardig bekend met elkaar en de dag is dan ook oprecht een succes te noemen.

Wil jij ook je carrière in de automotive-sector goed starten? Bekijk dan de vacatures!

Wie weet zien wij jou wel bij de volgende Introductiedag.

2020x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Lees verder
0x bekeken Team Bochane