Nieuwe Renault Austral 100% HYBRIDE SUV

Nieuwe Renault Austral 100% HYBRIDE SUV

Het model van komend najaar: De Renault Austral 100% hybride SUV. Dit robuuste model is sportief én stijlvol. Deze C-segment SUV is licht, compact en toch lang. Met voor en achter de C-shape ledverlichting krijgt de auto een mooie signatuur. Dankzij de mogelijkheid tot 4Control-systeem, heeft dit model een kleine draaicirkel en is dus ook ideaal voor in de stad. Lees verder…

Interieur

De binnenkant is geheel naar eigen wens in te delen. Voorin bevat de auto veel ruimte tussen de stoelen, 35 opbergplekken en een smartphone inductielader. De hoge, brede middenconsole zorgt voor een vernieuwde aanblik. Doordat de achterbank 16 cm naar achter kan worden geschoven, heb je ook achterin extra veel beenruimte. Het vernieuwde ietwat vierkante stuurwiel bevat knoppen om alle belangrijke functionaliteiten te besturen. Op het 12 inch scherm kan je 35 apps besturen en via Google maps navigeren naar iedere gewenste plek. Het nieuwe interieur is strak modern. Moduleerbaar naar eigen wens. De brede, verschuifbare handsteun biedt steun wanneer het multimediasysteem bestuurt wordt.

Exterieur

De Renault Austral heeft een sportieve, maar stijlvolle uitstraling. Met opvallende verlichting en lijnen op de motorkap versterken het robuuste profiel van de auto. Maar liefst 32 rijhulpsystemen bieden comfort en stabiliteit. Denk hierbij aan hulp bij manoeuvres, rem-hulp of parkeerassistentie.
Ondanks een lengte van 4.51 meter, 1.83 meter breed en 1.62 meter hoog heeft dit model maar een draaicirkel van 10 meter dankzij de vierwielsturing (optioneel). Net als een stadsauto.

Technologie

Voor de lange afstanden is deze Renault SUV 100% Hybrid zeer geschikt. Dankzij het efficiënte acceleratiesysteem laadt de accu automatisch al rijdend op. Het intuïtieve navigatiesysteem zorgt voor realtime verkeersinformatie. Files, omleidingen en wegversperringen kan je dus allemaal ontwijken. Op het 12 inch beeldscherm is de navigatie goed zichtbaar en kan je uiteraard alle instellingen van de auto en je smartphone bedienen. Het Harman Kardon-systeem zorgt voor kwalitatief hoogwaardig geluid uit de speakers. 

Esprit Alpine-versie

Naast de E-TECH komt er ook een Esprit Alpine-versie uit. Deze uitvoering is vergelijkbaar met wat tot nu toe RS-line wordt genoemd bij Renault.

Opvallende en exclusieve elementen van dit model:

  • Achterlichten met 3D effect
  • Verkrijgbaar in de unieke kleur; Schiste Satin Gris
  • Black High Gloss raamsierlijsten
  • Eigen afwerking Renault logo’s
  • 20 inch lichtmetalen wielen
  • Alcantara-bekleding met blauwe stiksels
  • Nappalederen stuurwielbekleding
  • Unieke interieuraankleding  

Genoeg reden om deze versie mee te nemen in de overweging vinden wij! Uiteraard brengen we jullie op de hoogte zodra er meer nieuws is over de Renault Austral.

1527x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
607x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
855x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
761x bekeken Team Bochane