Nissan Micra Private Lease auto van het jaar

Blog

BlogNissan Micra Private Lease auto van het jaar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De nieuwe Nissan Micra is nog maar pas op de markt en mag zich nu al Private Leaseauto van het jaar noemen. De titel werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt door Alphabet.

De Nissan Micra scoorde de meeste punten op prijs-kwaliteitsverhouding. Maar ook het comfort, de uitrusting en de mogelijkheden voor personalisatie maakten de Micra tot winnaar. “Een auto die veel te bieden heeft in dit segment, voor een uitstekende prijs en die bovendien naar wens van de klant is te customizen”, aldus de jury. De uiteindelijke winnaar werd bepaald aan de hand van deskresearch, stemmen van het publiek en een grondige test op de praktijkdag.

Welverdiende winnaar

Nissan is in haar nopjes met deze bekroning. “Dit is de erkenning die onze Micra dubbel en dwars verdient. De auto is volledig nieuw en zeker door de technologie, het design en de gunstige prijsstelling bezet hij een eigen plek op de markt”, aldus Peter Jan Vroege, Corporate Sales Manager bij Nissan Nederland. Ook bij Bochane zijn we trots dat we deze favoriet voor lease aanbieden.

Private lease neemt toe

Private lease wordt steeds populairder in Nederland. Naar verwachting worden er dit jaar voor het eerst meer dan 100.000 auto’s via private lease geleverd. De verkiezing voor leaseauto van het jaar werd daarom vorig jaar uitgebreid met een uitreiking voor de private leaseauto van het jaar. De jury, bestaande uit zowel in- als externe lease-experts, beoordeelden bij deze verkiezing alleen auto’s die maximaal 12 maanden op de markt zijn.

Zelf rijden in de Private Lease auto van het jaar? Ontdek onze voordelige aanbieding: Nissan Micra Private Lease[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

3274x bekeken Ellen Dijkshoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Fiat 600: La grande dolce vita

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Lees verder
0x bekeken Danny Vleugel
Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane