Ook werken bij Bochane?

Werken bij Bochane magazijn

Ook werken bij Bochane?

Werken bij Bochane kent vele disciplines en omgevingen. Wat ze echter allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat wij als een team aan de slag gaan. Dat team wordt ieder jaar weer groter, want de Bochane groep is zich constant aan het ontwikkelen met nieuwe vestigingen en nieuwe mensen. Daarom hebben wij nu ook onze Werken bij pagina vernieuwd.

Werken bij Bochane

Om de werkzaamheden inzichtelijker te maken, hebben wij aan het team gevraagd hoe het nou is om te werken bij Bochane. Dit heeft geresulteerd in zes filmpjes, waarin de personen bij Bochane vertellen wat hun functie precies inhoudt en wat het werken bij Bochane nou zo leuk maakt. In deze korte filmpjes van ongeveer één minuut komen zowel de functies bij Bochane als Boekhorst voorbij. In de werkplaats, op het kantoor of in de showroom, bij Bochane zijn er genoeg plekken om te kunnen groeien.

Voor ieder wat wils

Op de Werken bij pagina staan momenteel meer dan 50 vacatures. Niet zo gek als je beseft dat er in de Bochane groep ruim 40 vestigingen zijn. Een deel daarvan bestaat uit de autobedrijven. De Bochane groep is een bekend gezicht voor iedere Renault, Nissan en Dacia eigenaar in het midden en oosten van het land. Dat is waar de focus van de Bochane groep ligt met vestigingen in onder andere: Apeldoorn, Lelystad en Zeist, met het hoofdkantoor in Veenendaal.

Meer van het verhuren en leasen? Bij Bochane Lease & Rent is het doel om zakelijk leasen zo aangenaam mogelijk te maken. Voor zowel bedrijfs- en personenauto’s, als aantrekkelijke shortlease aanbiedingen om een leaseperiode te overbruggen. Bij Bochane autoverhuur ligt de focus weer meer op een kortere periode. Het huren van een bus voor een dagje uit of een compacte stadsauto voor enkele dagen is hier mogelijk. Er is zelfs een heuse camper te huur, compleet met milieuvignette voor Duitsland en Frankrijk.

Schade is waar de specialisatie van Boekhorst ligt. Dankzij de nieuwste apparatuur is het voor Boekhorst Autoschade mogelijk om de laatste auto’s te kunnen repareren. Of het nou gaat om het herstellen van een Tesla paneel, tot het uitlezen van een waterstofmotor.

Word jij onderdeel van de Bochane familie?

Kijk dan eens op onze nieuwe Werken bij pagina. Hier staan alle vacatures op een rij en kan er tevens direct gesolliciteerd worden. Voor je het weet heb je het geregeld en mogen wij jou welkom heetten bij de Bochane familie.

804x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
608x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
857x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
763x bekeken Team Bochane