Overlijdensbericht Piet Bochane

Blog

BlogOverlijdensbericht Piet Bochane

Na jaren van strijd tegen een slopende ziekte en vele dapper ondergane behandelingen, moeten wij met groot verdriet maar ook trots op zijn wilskracht mededelen dat grondlegger van ons bedrijf, Piet Bochane afgelopen zaterdag (15 oktober 2016) is komen te overlijden..

Piet Bochane is de oprichter van en drijvende kracht achter de Bochane Groep vanaf het allereerste begin. In 1984 kocht hij de vestigingen Veenendaal en Maarn en bouwde vanaf daar het bedrijf uit tot één van de grootste officiële merkdealers van het land. Tot 2009 heeft hij als bevlogen directeur/eigenaar aan het roer gestaan van onze onderneming met 18 vestigingen, Bochane Schade, Bochane Rent en Bochane Lease en heeft daarmee een ongekende en onuitwisbare invloed uitgeoefend op het bedrijf waar wij momenteel met elkaar in mogen werken en u klant bent, maar zeer zeker ook op het dealerlandschap in Nederland.

Wij zullen hem als familie, collega, maar ook als grondlegger blijven herinneren als een bijzonder gedreven, sociale en aimabele man. Niet voor niets was Piet de bedenker en inspirator achter onze hedendaagse slogan “De kracht van persoonlijke aandacht”. Het gemis is groot.

Gezien het overlijden van Piet Bochane zullen wij de onderneming uit respect sluiten op donderdag 20 oktober vanaf 18.00 uur en op zaterdag 22 oktober vanaf 12.30 uur.

U kunt hier het condoleanceregister tekenen.

Namens Directie,

Thijs Bochane

7819x bekeken Thijs Bochane

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Bied mee voor Oekraïne op Renault ZOE + Laadpaal

Bied mee voor Oekraïne op Renault ZOE + Laadpaal

Lees verder
1648x bekeken Team Marketing
Nieuwe Renault Austral 100% HYBRIDE SUV

Nieuwe Renault Austral 100% HYBRIDE SUV

Lees verder
450x bekeken Team Bochane
Tot €250,- gratis tanken met bochane brandstofdagen!*

Tot €250,- gratis tanken met bochane brandstofdagen!*

Lees verder
955x bekeken Team Bochane
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11277 beoordelingen
Bekijk reviews