Project Restomod 28 maart

Project Restomod Bochane

Project Restomod 28 maart

Na enkele weken gekregen te hebben om een inzending op te sturen voor Project Restomod, was het op 28 maart de tijd om de zes finalisten te tonen aan de leermeesters en leerlingen. De avond begon met een presentatie van Huibert, die liet zien dat de perceptie van kwaliteit bij iedereen anders is. Daarnaast sprak hij over de vele verschillende aandrijvingen die er tegenwoordig zijn. Harry Evers liet in zijn presentatie zien wat er bij het herstellen van een moderne auto allemaal aan te pas komt. Moderne auto’s zitten bomvol sensoren en als deze ook maar een klein beetje afwijken kan dit al cruciaal zijn.

Zes kandidaten

Om 18:00 was het tijd voor de finale, welke ontwerpen zijn er gekozen voor Project Restomod? De studenten van de Bochane groep hebben de mogelijkheid gekregen, om hun ideale Restomod te omschrijven. Een Restomod is een relatief nieuw fenomeen dat in Amerika enkele jaren geleden is begonnen. Waar het bij een Restomod om gaat, is de essentie van een klassieke auto naar voren brengen door moderne technieken. Er zijn maar liefst 11 ontwerpen ingestuurd door de verschillende studenten en leermeesters van de Bochane groep. Dit maakt het kiezen natuurlijk extra lastig, maar uiteindelijk zijn er toch zes ontwerpen om uit te kiezen.

Project Restomod Nissan Micra
Project Restomod Nissan Micra oranje
Nissan Micra Pick-up Restomod

De zes inzendingen hebben allemaal een eigen unieke insteek op de definitie Restomod. Team Almere gaat voor een raceauto voor op de weg, geïnspireerd op GT-R modellen uit het verleden. De oranje inzending van Team SMM is een erg strak ontwerp met weinig lijnen en veel moderne snufjes. Elst gaat voor een complete verbouwing, door een Micra Pick-up te maken met moderne aspecten.

Renault Clio Restomod
Project Restomod Renault Clio
Elektrische Renault Clio Restomod

Voor de Renault Clio, kiest Lochem ervoor om de Clio te veranderen in een rijdend billboard van het nieuwe Renault. Team Veenendaal kiest weer voor een combinatie van moderniteit en het beste van voorgaande sportieve Renault’s. Arnhem brengt spanning in zijn inzending door volledig elektrisch te gaan, in combinatie met een Twingo schuifdak.

Stemmen tot 10 april

Er kan tot en met 10 april gestemd worden op de verschillende inzendingen van Project Restomod. Geef een Like op jouw favoriete idee op Facebook, Instagram of de TikTok pagina van het project, Werken aan de toekomst. De twee ideeën met de meeste stemmen worden gemaakt door de studenten en de leermeester van de Bochane groep. Stemmen dus!

1463x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
335x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
461x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
654x bekeken Team Bochane