Elektrische Renault Twingo Z.E., het perfecte stadskarretje

Blog

BlogElektrische Renault Twingo Z.E., het perfecte stadskarretje

Na bijna vier miljoen verkochte exemplaren in 25 landen slaat de Twingo door een volledig elektrische aandrijving een nieuwe weg in met de Renault Twingo Z.E. Deze vernieuwde versie biedt nog meer rijplezier en comfort tijdens langere ritten, maar blinkt helemaal uit in zijn favoriete omgeving: de stad!

De Twingo Z.E. sluit door zijn rijgedrag, functionaliteit en actieradius perfect aan bij de behoeften van hedendaagse stadsrijders. Het vernieuwde stadskarretje biedt bijvoorbeeld, net als zijn broertje met verbrandingsmotor, de kortste draaicirkel in zijn klasse.

Dankzij de unieke Caméléon-lader is de batterij van de Twingo Z.E. bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller op te laden dan zijn concurrentie (tot en met een snelheid van 22 kW). Erg handig voor langere ritten, maar tijdens voornamelijk gebruik in de stad hoeft de Twingo Z.E. door zijn 22 kWh-batterij zelfs maar één keer per week te worden opgeladen.

Naar verwachting staat de nieuwe Renault Twingo Z.E. eind 2020 in de showroom. De prijzen worden nog bekend gemaakt, maar laten we bij Bochane natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Houd mij op de hoogte over de Renault Twingo ZE:
Bekijk acties Twingo >

2521x bekeken Bochane Renault

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
608x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
857x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
763x bekeken Team Bochane