Rij-instructeurs kiezen voor Nissan Qashqai

Blog

BlogRij-instructeurs kiezen voor Nissan Qashqai

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Afgelopen maandag werd de Nissan Qashqai verkozen tot lesauto van het Jaar 2018. De prijs werd uitgereikt na afloop van de Nationale Lesauto Testdag, een jaarlijks evenement van de rijschoolbranche. Erkende rijinstructeurs maakten deze dag testritten in bijna honderd modellen van veertien verschillende automerken.

Na de testrit werden de auto’s door de rijinstructeurs beoordeeld op verschillende onderdelen. Zo werden het exterieur design, de ruimte van het interieur en de stoelen getest op kwaliteit en comfort. Maar ook kenmerken die specifiek voor lesrijden belangrijk zijn zoals het bedieningsgemak, het stuurgedrag en het zicht rondom kwamen aan bod. De Qashqai kreeg als eindcijfer een 8,8 en werd daarmee de glansrijke winnaar van de test.

De Qashqai is niet alleen voor rijlessen een fijne auto. De hoge instap, de intelligente functies en het stijlvolle design maken deze crossover een comfortabel vervoersmiddel voor elke dag. Bovendien is de auto tijdelijk extra voordelig! Bekijk onze actie hier.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

4410x bekeken Ellen Dijkshoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Lees verder
101x bekeken Team Bochane
Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
389x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
529x bekeken Team Bochane