Tour de Thijs dag 10 Lichtenvoorde – Deventer

Tour de Thijs dag 10

Tour de Thijs dag 10 Lichtenvoorde – Deventer

De laatste dag voor de zomerstop brengt de Tour de Thijs dieper in de Achterhoek. Van Lichtenvoorde gaan wij door naar Lochem, Zutphen met als eindbestemming Deventer. Een flinke fietstocht die Thijs Bochane langs vestigingen van zowel Boekhorst als Bochane brengt. De afstand? Zo’n 65 kilometer verspreid over vier verschillende vestigingen.

Etappe 31 Boekhorst Lichtenvoorde – Bochane Lochem

Het feest begint in Lichtenvoorde en niet alleen omdat Thijs Bochane aanwezig is. De jaarlijkse Zwarte Cross staat op het punt om te beginnen. Hiermee is het pittoreske Lichtenvoorde van ongeveer 13.000 inwoners, voor vier dagen omgetoverd tot een groots muziekfestival waar ruim 200.000 mensen naartoe gaan.

De fietstocht naar Lochem zal de boeken in gaan als één van de mooiere etappes van de Tour de Thijs. Het open landschap langs de groene weilanden geven een prachtig uitzicht over dit bijzonder stukje Nederland. De momenten van boerenlandschap worden alleen onderbroken door Oud Hollandse dorpjes waar het uitzicht minstens even bijzonder is.

Dit maakt de aankomst bij Bochane Lochem wel een beetje verwarrend. Daar is de gemeente namelijk druk bezig met een groot project om de weg aangrenzend van het pand in Lochem te verbouwen. Vestigingsmanager Gerton Eggink heet ons welkom en vertelt dat Bochane Lochem in de verbouwingsperiode beperkt bereikbaar blijft. Een opluchting want de vestiging in Lochem is het bezoeken zeker waard. Als Renault en Dacia-specialist in de omgeving van Lochem, is Gerton Eggink als vestigingsmanager een bekend gezicht in de omgeving.

Na een korte rondleiding door de vestiging is het tijd voor een groepsfoto. Als een echte film première wordt deze gemaakt op de rode loper. Een leuk bezoek, maar de volgende vestiging wacht al op ons.

Etappe 32 Bochane Lochem – Bochane Zutphen

Van een van de kleinere vestigingen naar een van de grotere. Bochane Zutphen is als Renault en Dacia dealer voor de omgeving een belangrijke vestiging. Dat zal later ook blijken wanneer Thijs Bochane de tocht had voltooid. Een korte sprint die bewust niet al te snel wordt afgelegd vanwege de mooie omgeving. Een typisch Hollands tafereel speelt zich af, wanneer op de route naar Zutphen er een molen in het weiland staat.

Bij aankomst is niet alleen Thijs Gerritsen aanwezig, maar ook een vertegenwoordiger van de voedselbank. Hij krijgt namens Thijs en Thijs een cheque uitgereikt van €1.000 namens de Tour de Thijs. Een goed voorbeeld van de vele goede doelen die namens de Bochane Groep zijn ondersteunt dit jaar. Dat is niet de enige verrassing dat Thijs Bochane te wachten staat, ook de uitgave voor de vestiging is al gedaan. De werkplaatsmedewerkers hebben van het geld een mooie picknickbank gekocht waar zij in de pauze van kunnen genieten.

Om het prettige bezoek af te ronden wordt er nog een groepsfoto gemaakt en dan is het door naar de volgende bestemming, Boekhorst Zutphen.

Etappe 33 Bochane Zutphen – Boekhorst Zutphen

Om het volgende stukje fietsen een etappe te noemen is misschien wat overdreven, maar het is wel onze volgende bestemming. Boekhorst Zutphen ligt op hetzelfde industrieterrein als Bochane Zutphen en is nog geen minuut fietsen. Daar heeft de autoschadeherstelspecialist een mooie pand staan inclusief een eigen wasstraat.

Bij aankomst komen wij Harry Evers tegen, operationeel manager van Boekhorst Autoschade. Niet voor de eerste keer in deze Tour weet hij ons te vinden, want ook op de negende dag kwamen wij hem tegen in Lichtenvoorde. Vestigingsmanager André van de Beld is ondertussen druk bezig in de werkplaats. Hij heeft in Zutphen namelijk een dubbele rol als vestigingsmanager maar ook als chef-werkplaats.

Sinds kort is er een nieuwe spuitcabine waardoor de doorstroming van het werk soepeler verloopt. Een goede stap om het team gemotiveerd te houden en de werkdruk te verlagen. Om de motivatie nog hoger te brengen heeft het team in de werkplaats de €1.000 voor de vestiging mogen uitgeven. Zij hebben net zoals Bochane Zutphen gekozen voor een grote picknickbank. Een ideale plek om in de zomer te genieten van het lekkere weer.

Na een korte proefrit van één van de medewerkers op de fiets van Thijs, was het tijd om de groepsfoto te maken en door te gaan naar de eindbestemming van vandaag.

Etappe 34 Boekhorst Zutphen – Bochane Deventer

Voor de laatste etappe is er helaas geen tijd meer om een rondje te doen in de vestiging. De route naar Bochane Deventer brengt Thijs wederom langs mooie boerenweilanden en de langs de IJssel. Een etappe van 18 kilometer vliegt voorbij en voordat we het weten fiets Thijs Bochane al bij het pand in Deventer. De start van de volgende tocht die eind augustus zal plaats vinden.

Volg nu de avonturen van Thijs ook op ons YouTube kanaal!

825x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
250x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
381x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
579x bekeken Team Bochane