Tour de Thijs dag 5 Nieuwegein-Tilburg

Tour de Thijs dag 5

Tour de Thijs dag 5 Nieuwegein-Tilburg

Dag vijf van Tour de Thijs beloofd een dag vol nieuwe gezichten te worden. Vandaag gaan de fietsers namelijk langs Jan van Mourik Culemborg en Geldermalsen, wordt ABS Boekhorst van Mourik Geldermalsen bezocht en brengen zij een bezoek bij Auto Avenue in Tilburg. Dat doet Thijs Bochane uiteraard niet alleen. Vandaag is het Jos Weijmer, CFO van de Bochane groep die met Thijs meefietst.

Tour de Thijs over de dijkweg

Etappe 11 ABS Boekhorst Nieuwegein – Jan van Mourik Culemborg

Om al deze locaties te kunnen bezoeken, is de starttijd gezet op 8 uur. De fietsers staan er klaar voor en slechts 20 minuten over 8 worden de eerste meters al gemaakt. Vanuit Nieuwegein wordt er over een dijkweg gereden naar Culemborg. Deze route brengt de fietsers langs de lek richting Culemborg. Er wordt vlot doorgefietst en in een mum van tijd is het pondje naar Culemborg bereikt. Na de overtocht is het nog maar een paar kilometers en Jan van Mourik Culemborg is al bereikt.

Als garage in de omgeving Culemborg, beidt Jan van Mourik auto’s service voor alle merken. Er is ook een speciale EV-ruimte die toen wij daar aankwamen, nog niet wordt gebruikt voor EV’s. Daar komt binnenkort verandering in, net zoals de locatie zelf. Er zijn namelijk plannen om het pand in Culemborg te laten groeien.

Voor nu zijn de medewerkers blij met de vestiging en met het bezoek van Thijs. Nog even een groepsfoto voor het pand en het is tijd om door te fietsen naar Geldermalsen

Etappe 12 Jan van Mourik Culemborg – ABS Boekhorst van Mourik Geldermalsen

De tocht naar Geldermalsen is een korte, maar desalniettemin in een mooie omgeving. De fietsers vervolgen hun weg in de Tour de Thijs langs de weides en het water naar ABS Boekhorst van Mourik Geldermalsen. Sinds 1 februari is het pand overgenomen door Boekhorst Autoschade en is de transitie begonnen.

Eenmaal aangekomen bij het pand heet vestigingsmanager Robert van Mourik de fietsers welkom. Een korte tour door het pand laat zien dat er volop genoten kan worden van de mooie omgeving. De walnoten liggen al klaar en het fruit staat er goed bij.

Wanneer Thijs zijn ronde begint, wordt het al snel duidelijk dat er tot de tevredenheid van de werknemers, niet te veel veranderd is. De organisatie is vrijwel hetzelfde gebleven en het team kijkt ernaar uit om over enkele maanden naar een groter pand te verhuizen in Geldermalsen. Van Oort Truckrent zit al op deze locatie en dat is dan ook de volgende stop voor de fietsers.

De teamfoto wordt genomen en het is tijd om door te fietsen naar Van Oort Truck Rent

Etappe 13 ABS Boekhorst van Mourik Geldermalsen – Van Oort Truck Rent

Een korte sprint van 2,5 kilometer naar Van Oort Truck Rent brengt de fietsers naar de volgende locatie. Slechts vijf dagen voor het bezoek van Thijs, is Van Oort Truck Rent verhuisd van Eck en Wiel naar het nieuwe pand in Geldermalsen. In de toekomst komt Boekhorst Autoschade ook in dit pand te zitten, maar voor nu is er een grote open ruimte met een hoop mogelijkheden.

Johan van Lienden is als vestigingsmanager aanwezig om Thijs te ontvangen en een korte tour door het pand te geven. Op de begane grond is het vooral een opslagplaats op dit moment, maar daar komt snel verandering in. Op de eerste etage zijn de kantoorruimtes al ingericht en klaar voor gebruik.

Tour de Thijs van Oort

Het team is nu nog druk bezig om alles tot hun eigen te maken, maar de toekomst is rooskleurig. De volgende etappe is slechts 50 meter lopen en dus wordt de fiets achtergelaten.

Etappe 14 Van Oort Truck Rent – Jan van Mourik Geldermalsen

Bij Jan van Mourik Geldermalsen staat er een verrassing te wachten voor Thijs. Een heuse welkomstspanddoek staat voor het pand om de heren te ontvangen. De eerste uitspraak naar Thijs is dan ook “Waar is je fiets!”. Gelukkig is er naast een spandoek ook een lunch verzorgt.

De vestiging van Jan van Mourik Geldermalsen heeft naast een garage ook een grote showroom. Hier staan vooral high-end occasion modellen waarvan een flinke voorraad in een magazijn staat. Voor nu begint de rondleiding in de garage waar men wederom tevreden is met de overname. Ook op deze locatie verandert er niet zoveel voor de werknemers.

Tour de Thijs van Mourik

Wanneer de showroom is bekeken en de portemonnee op een veilige afstand is gehouden van Thijs, is het tijd om het magazijn te bekijken. Hier staan alle occasionmodellen van Jan van Mourik, een indrukwekkend aanzicht. Om de modellen allemaal goed op de website te krijgen is er een fotohoek gecreëerd in het magazijn. Daar worden alle modellen met de grootste zorg schoon gemaakt en op de plaat gelegd.

Wij zouden hier nog uren kunnen blijven, maar het is tijd om de laatste etappe van de dag te initiëren.

Etappe 15 Jan van Mourik Geldermalsen – Tilburg

De laatste etappe is tegelijk ook de langste etappe van de dag. 48 kilometer van Geldermalsen naar Tilburg.

Tour de Thijs fietstocht

Nu begint het fietsen pas echt, maar de heren hebben er zin in. Echter zullen ze het niet al te makkelijk hebben, het dreigt namelijk al de hele dag te regenen. Er wordt hard doorgefietst maar toch zijn ze niet sneller dan het weer. Enkele kilometers voor Tilburg valt de bui dan toch, gelukkig is het toch de laatste etappe van de dag.

Op 24 mei zal de Tour de Thijs zich voortzetten naar Den Bosch en Boxmeer.

633x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Bezoek aan Prinses Máxima Centrum

Bezoek aan Prinses Máxima Centrum

Lees verder
0x bekeken Team Bochane Lease
Bochane Autoverhuur, de flexibele mobiliteitsoplossing

Bochane Autoverhuur, de flexibele mobiliteitsoplossing

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Voyah Free review: Een aantrekkelijke eerste poging

Voyah Free review: Een aantrekkelijke eerste poging

Lees verder
0x bekeken Team Bochane