Tour de Thijs dag 7 Boxmeer – Elst

Tour de Thijs dag 7

Tour de Thijs dag 7 Boxmeer – Elst

Dag zeven van de meest bijzondere toertocht waarin Thijs Bochane aan mee doet, de Tour de Thijs. In deze toertocht fietst Thijs Bochane alle vestigingen langs binnen de Bochane groep, om de mensen te kunnen spreken en de sfeer van de verschillende vestigingen te kunnen proeven. We zijn officieel over de helft van de tour, wanneer dag zeven begint bij Bochane Boxmeer.

Etappe 18 Bochane Boxmeer – ASN Autoschade Fransen Boxmeer

De eerste etappe van de dag is nog geen opwarmertje te noemen. Van Bochane Boxmeer fietst Thijs samen met Carla Bochane naar ASN Autoschade Fransen Boxmeer, een afstand van 350 meter. Gelukkig gebeuren er in deze 350 meter geen gekke dingen en staat Thijs binnen de kortste keren voor het pand. Hij wordt begroet door Patrick Fransen en krijgt een korte rondleiding door het pand.

Op de werkvloer heeft Thijs het met de werknemers over de manier van werken en hoe ze het op de werkvloer vinden. De sfeer blijkt ook hier weer positief te zijn en Thijs vertrekt met een goed gevoel naar de volgende vestiging. Maar niet voordat er natuurlijk een teamfoto wordt gemaakt.

Etappe 19 ASN Autoschade Fransen Boxmeer – Bochane Nijmegen

De eerste echte fietstocht van de dag, van Boxmeer naar Nijmegen. Daar wacht het pand van Bochane Nijmegen de fietsers op. Als dealer van Renault, Nissan, Dacia en occasionmodellen, biedt Bochane Nijmegen voor ieder wat wils. Voordat Thijs onderweg gaat wordt het karavaan iets groter dan anders. Hans van Brakel fietst als verkoopleider Nijmegen mee op zijn racefiets naar de vestiging. Uiteraard is hij volledig gekleed in de Bochane fietskleding, dus het peleton is er klaar voor.

De tocht is met 25 kilometer niet al te lang, maar voor het eerst in de tocht begint de temperatuur een rol te spelen. Ondanks dat het nog vroeg is, stijgt het kwik al naar 25 graden en het beloofd alleen maar warmer te worden.

De omgeving is zeer divers te noemen dankzij stukken door het weiland langs de maas, maar ook langs klassieke gebouwen in Cuijk. Eenmaal in Nijmegen worden wij opgevangen door Rick Geurtz, vestigingsmanager van Bochane Nijmegen. Hij leidt ons rond in de vestiging langs de diverse hallen waar hij met trots weet te melden dat de nieuwe signage van alle merken nu officieel is gemonteerd.

De mensen vinden het leuk om te zien dat Thijs is langsgekomen en al gauw worden er vragen over de fietstocht gesteld. Hoe hard rijdt die? Hoe ver moet je nog? Nou, vandaag nog een stukje. Dus na de teamfoto is het snel door naar de volgende locatie.

Etappe 20 Bochane Nijmegen – ASN Autoschade Fransen Nijmegen

Van Nijmegen naar Nijmegen, een klein stukje van slechts 5 kilometer brengt de fietsers naar de volgende bestemming. Bij ASN Autoschade Fransen Nijmegen zijn ze nog niet zo bekend met Tour de Thijs. De verrassing valt echter positief en het bezoek van Thijs Bochane wordt goed ontvangen.

Gezien het drukke schema is er helaas niet al te veel tijd om elkaar te leren kennen en na een korte rondleiding is het alweer tijd om door te gaan naar de volgende vestiging. De temperatuur is inmiddels ook opgeklommen naar 30 graden en dus zijn de geairconditioneerde ruimtes van Bochane en Boekhorst Bergharen een mooi doel om naar te fietsen

Etappe 21 ASN Autoschade Fransen Nijmegen – Bochane/Boekhorst Bergharen

Voor etappe 21 beginnen de fietsers de hitte wel te voelen. Zeker wanneer er op de route een mooie strandplaats is gevonden. Toch weerstaan zij de verleiding om in het water te duiken, in plaats daarvan duiken zij de gekoelde showroom van Bochane Bergharen in. De volgende stop in de Tour de Thijs brengt ons bij een vestiging dat sinds 2022 onderdeel is van de Bochane groep. Het prachtige pand is de thuisbasis van Bochane en Boekhorst Bergharen. Beide bedrijven delen het pand en vullen elkaar netjes aan op de verschillende werkzaamheden.

Bochane Bergharen is een goed gevuld occasioncentrum met vele verschillende occasionmodellen van alle merken. Omdat de zijkant van het pand volledig uit glas bestaat, is er vanaf de straatkant goed te zien wat er allemaal te koop is. Ondertussen kijkt Thijs al stiekem naar een mogelijke volgende auto voor de eigen collectie. Voor vandaag staat er echter iets anders op de planning, een rondleiding door het pand.

Gertie Coppes is als voormalige eigenaar gebleven bij het pand. Zij geeft Thijs een rondleiding door de showroom en de werkplaats. In de tussentijd zijn er al enkele verbeteringen doorgevoerd om de werkzaamheden nog vlotter te laten verlopen. Een positieve verandering, zo laten de mensen in de werkplaats weten. Ook in de showroom zijn ze tevreden hoe de overname is gegaan. De hoeveelheid auto’s is flink toegenomen en het aantal klanten is evengoed gestegen.

Met een goed gevoel verlaten Thijs en Carla het pand van Bochane en Boekhorst Bergharen. Een teamfoto wordt nog snel gemaakt om het af te ronden en dan is het door naar de laatste etappe van de dag.

Etappe 22 Bochane/Boekhorst Bergharen – Bochane Elst

De tocht naar Bochane Elst is er eentje waarbij de schaduw zoveel mogelijk wordt bezocht. Het is inmiddels al wat later op de middag, maar desondanks is de zon nog steeds erg sterk.

Het blijkt helaas te laat op de middag te zijn wanneer de fietsers aankomen, om nog een rondleiding te doen. Maar het is nog net op tijd om aan te sluiten bij de vrijdagmiddagborrel. Een onverwachte maar zeer verdiende afsluiting van deze etapppe van Tour de Thijs. Een tocht dat de fietsers langs Maas en Waal bracht bij temperaturen rond de 30 graden.

1077x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Lees verder
101x bekeken Team Bochane
Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
389x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
529x bekeken Team Bochane