Verhuisbericht: Bochane Lelystad gaat vooruit!

Blog

Verhuizing Bochane Lelystad

BlogVerhuisbericht: Bochane Lelystad gaat vooruit!

Klant bij Bochane Lelystad? Dan is dit verhuisbericht zeker interessant voor jou! Per 9 december 2019 is onze vestiging in Lelystad namelijk te vinden op de Artemisweg 55. Op deze nieuwe locatie gaan wij de service en kwaliteit waar wij als Renault, Dacia en Nissan dealer voor staan naar een nog hoger niveau tillen.

‘Renault, Dacia en Nissan krijgen elk een eigen ingang en showroom, zodat we de klant nog beter van dienst kunnen zijn’.

Op de nieuwe locatie, gelegen op bedrijventerrein Flevopoort, krijgen Renault, Dacia en Nissan elk een eigen ingang en aparte showroom. Hierdoor komen volgens storemanager Daan Wenneker de merken nog beter tot hun recht en is de herkenbaarheid groter voor de klant.

‘Op de nieuwe locatie is ook Bochane Autoverhuur onderdeel van ons aanbod’

Naast Bochane Renault, Dacia en Nissan en Bochane occasions is nu ook Bochane Autoverhuur aan het aanbod van Bochane Lelystad toegevoegd. Het team van Bochane Lelystad staat voor je klaar op de nieuwe locatie. Een feestelijke opening volgt aan het begin van 2020.

Bochane Lelystad
Artemisweg 55
8239 DD Lelystad
0320-290150

5654x bekeken Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
165x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
321x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
563x bekeken Team Bochane