Occasions Almere

Ben je op zoek naar mooie occasions in Almere? Misschien heb je al wel een specifiek model in gedachten, of ben je juist nog aan het oriënteren. Bij Bochane ben je aan het goede adres voor occasions in Almere. Van stoere SUV’s tot compacte stadsauto’s. Ben je benieuwd naar de occasions in Almere en wil je meer weten over de mogelijkheden en de verschillende occasions die we in Almere verkopen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina. We vertellen je graag meer over de auto occasions in Almere.

Uitgebreid aanbod occasions in Almere

Naast dat Bochane een erkend Renault dealer is, verkopen we ook andere occasions in Almere. Je hebt bij ons keuze uit personenwagens, bedrijfswagens, private lease van veel verschillende merken. Denk aan Dacia, Nissan, Volkswagen, Opel en Peugeot. Heb je een specifiek merk in gedachten? Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een automaat, of moet je auto een minimale hoeveelheid pk’s hebben? Maak dan gebruik van de handige filters op onze website en je ziet direct welke modellen er op voorraad zijn als occasions in Almere. 

Waarom kiezen voor occasions Almere bij Bochane?

Wist je dat Bochane een erkend Renault én BOVAG dealer is? Dit heeft verschillende voordelen. Je ontvangt bijvoorbeeld altijd topservice als je occasions in Almere koopt. Onze professionals kunnen je alles vertellen over de verschillende occasions in Almere en de vakspecialisten onderhouden de auto na de aankoop met veel kunde en kennis. Bij Bochane weten we daarnaast ook precies wat goed is voor de occasions in Almere. Hierdoor ga je met een veilig én vertrouwd gevoel op pad met alle occasions uit Almere.

Kies een aantrekkelijk dealerpakket

Ga je een tweedehands auto in Almere kopen? Bij Bochane helpen we je graag. Je hebt bij de aankoop van een occasion in Almere keuze uit verschillende aantrekkelijke dealerpakketten die we aanbieden. De occasions in Almere worden standaard afgeleverd met een geldige APK, RDW-leges en wettelijke garantie. Je hebt keuze uit verschillende uitbreidingen, daardoor profiteer je nog van verschillende extra’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een langere of nieuwe APK, uitgebreidere garantie, reinigings- en controlebeurten en andere gratis diensten waar je een jaar lang gratis van kunt profiteren. Wil je hier graag meer over weten? Vraag dan meer informatie op bij onze specialisten of lees er meer over op onze website. 

Maak een proefrit!

Heb je occasions in Almere op het oog, maar wil je graag in het echt zien hoe de auto’s eruit zien? Kom dan voor de occasions in Almere een proefrit maken! Tijdens een proefrit kun je, als het nodig is, goed verschillende auto’s vergelijken. Maar je kunt ook testen of de occasions uit Almere die jij op het oog hebt, voldoen aan je wensen. Wist je dat we bij Bochane nog veel meer vestigingen hebben, je kunt ook terecht voor een proefrit bij de Bochane dealers op andere locaties:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!