Occasions Zeist

Zoek je naar mooie occasions in Zeist? Misschien heb je wel een specifiek model in gedachten, of ben je juist nog aan het oriënteren. Bij Bochane ben je aan het juiste adres voor de occasions in Zeist. Van comfortabele stadsauto’s tot stoere SUV’s. Ben je benieuwd naar de verschillende auto’s of wil je juist meer weten over de mogelijkheden? Op deze pagina vertellen we je alles over de occasions in Zeist. We vertellen je graag meer!

Uitgebreid aanbod occasions in Zeist

Bochane is erkend Renault dealer. Maar naast de Renault, verkopen we ook andere occasions in Zeist. Je kunt kiezen uit personenwagens, bedrijfsauto’s en private lease. Daarbij heb je keuze uit talloze merken. Denk bijvoorbeeld aan Volkswagen, Opel, Nissan, Peugeot of Dacia. Heb je een specifiek merk of een speciale uitvoering in gedachten? Of moet de auto aan specifieke eisen voldoen? Gebruik dan de handige filters op onze website. Je ziet dan direct welke tweedehands auto in Zeist voldoet aan jouw wensen.

Waarom kiezen voor de occasion in Zeist van Bochane?

Bochane is niet alleen erkend Renault dealer. We zijn namelijk ook BOVAG-aangesloten. Daardoor profiteer je als klant van verschillende voordelen. Zo ontvang je bij ons altijd topservice als je occasions in Zeist koopt. Onze professionele medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillende occasions in Zeist. De vakspecialisten onderhouden je auto altijd met veel kennis en kunde. We weten bij Bochane daarnaast ook precies wat goed is voor de occasions in Zeist. Je gaat daardoor met een veilig én vertrouwd gevoel op pad.

Keuze uit aantrekkelijke dealerpakketten

Ben je van plan om occasions in Zeist te kopen? Dan helpen we je bij Bochane erg graag! Bij de aankoop van tweedehands auto’s in Zeist heb je keuze uit verschillende, aantrekkelijke dealerpakketten. Alle auto’s worden standaard afgeleverd met een geldige APK, met wettelijke garanties en met RDW-leges.

Daarnaast heb je keuze uit verschillende uitbreidingen. Je profiteert daardoor van diverse extra’s. Zo heb je keuze uit een langere of compleet nieuwe APK, uitgebreidere garantie, reinigings- en controlebeurten en andere gratis diensten waar je een jaar lang van profiteert. Wil je meer weten over deze dealerpakketten? Vraag dan meer informatie op bij de specialisten of lees er meer over op de website.

Kom een proefrit maken!

Heb je occasions uit Zeist op het oog en wil je zien hoe de auto’s er in het echt uit zien? Kom dan voor de occasions in Zeist langs voor een proefrit. Je kunt tijdens de proefrit de verschillende auto’s goed vergelijken. Daarnaast ervaar je of de occasions uit Zeist voldoen aan je wensen. Bij Bochane hebben we nog veel meer vestigingen. Je kunt namelijk ook terecht voor een proefrit op onze andere locaties:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!