Occasions Zutphen

Is jouw huidige auto nodig aan vervanging toe, maar heb je nog geen idee naar wat voor een auto jij op zoek bent? Dan helpen wij jou graag! Bij Bochane Zutphen verkopen wij diverse auto´s in verschillende modellen en merken, waaronder onze occasions zutphen. Bekijk onze pagina om te zien welke auto bij jou past en welke wij nog op voorraad hebben.

Hoe kies je eenvoudig jouw ´nieuwe´ tweedehands auto?

Bochane is een erkende dealer en is aangesloten bij de BOVAG. Daardoor weet jij zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare en professionele dealer. Maar hoe ga je nu op zoek naar jouw perfecte occasion zutphen. Op de website van Bochane kun je gebruik maken van de verschillende filters. Geef bijvoorbeeld aan naar welk merk jij op zoek bent, welke kleur de auto moet hebben en de maximale prijs die je ervoor wilt betalen. Heb je een leuke auto gevonden? Neem dan gerust contact met ons op om bijvoorbeeld een proefrit in te plannen.

Voordelen van het leasen van jouw auto bij Bochane

Wil jij meer zekerheid hebben? Dan kun je er tegenwoordig ook voor kiezen om jouw auto te laten leasen. Door jouw auto te leasen heb je zelf geen omkijken naar onderhoud of onvoorziene uitgaven. Het enige waar je over na hoeft te denken is: welke auto wil ik. Bij Bochane kun je voor meerdere leasevormen kiezen, waaronder zakelijk of private leasen.

Lijkt het je interessant om jouw auto te laten leasen, maar twijfel je nog? Misschien niet meer nadat je weet welke voordelen het met zich meebrengt. Met een lease auto betaal je een vast bedrag per maand en kun je zelf de looptijd van het leasecontract kiezen. Bochane biedt een haal-en-brengservice aan tegen een goedkoper tarief. Ideaal toch?

Maak gebruik van één van onze dealerpakketten in Zutphen

Wist je dat wij bij Bochane Zutphen een uitgebreid dealerpakket aanbieden aan onze klanten? Het pakket dat beschikbaar is voor de occasion zutphen waar jij in geïnteresseerd bent, hangt af van de leeftijd en kilometerstand van de auto. Onze standaard pakketten bestaan onder andere uit een geldige APK en een wettelijke garantie. Met een uitgebreid dealerpakket kun je ook gebruik maken van een uitgebreidere garantie, een langere of geheel nieuwe APK, reinigings- en controlebeurten en vele gratis diensten gedurende een jaar met onze Privilege Pas.

Tweedehands auto kopen in Zutphen?

Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte occasion in de omgeving van Zutphen? Dan ben je bij Bochane aan het juiste adres. Wij hebben verschillende tweedehands auto´s zutphen in ons assortiment. Aarzel dan niet en kom een proefrit maken met één van onze occasions. Plan eenvoudig een afspraak in via onze website of bel rechtstreek met onze vestiging. Ga je liever naar een andere vestiging van Bochane? Dat is ook mogelijk. Wij zitten namelijk gevestigd in de volgende plaatsen:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!