Ontvang tot €750 extra inruilpremie of een financieringsvoordeel van 4% op geselecteerde occasions tijdens de Paas(s)hop periode bij Bochane!

Bij Bochane heb je altijd de keuze uit ruim 1.300 top occasions. Noem een merk en model en de kans is zeer groot dat wij enkele geschikte occasions voor jou bij onze vestigingen hebben staan. Ruil je auto in voor een occasion en ontvang tot €750 extra inruilpremie of een financieringsvoordeel!* Een mooie kans op extra voordeel! Bekijk ons aanbod hieronder.

Voorwaarden

De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. De inruilpremie is alleen van toepassing bij inruil in combinatie met een afleverpakket bij Bochane of Vakgarage BSC. Niet geldig bij leaseorders of in combinatie met andere acties. Tevens niet inwisselbaar tegen contanten of korting. De actie is geldig tot en met 10 april 2023. De inruilpremie varieert van €250 – €750, afhankelijk van de auto. De auto die wordt ingeruild moet voorzien zijn van een geldige APK en 3 maanden tenaamstelling.

Daarnaast bieden wij in deze periode een financieringsvoordeel. Het rentepercentage van 9,9% is gedurende de actieperiode 5,9%*. Hiervoor gelden de volgende regels:

  • Rente 5,9%
  • Max. €10.000,- te financieren
  • Looptijd max .36 maanden
  • Periode: 1 april t/m 10 april

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.