Airco reinigen


Airco reinigen
Airco reinigen
voor maar € 39,00

 

Offerte aanvragen »

 

Aanbieding!

Airco reinigen

Je gebruikt je airco regelmatig. In de zomer wanneer het erg warm is houdt de airco je fris en alert, maar ook in de natte en koude maanden zorgt het aircosysteem voor schone ramen en een goed zicht. Je voorkomt hiermee aangeslagen, vochtige ramen, wat jou veiligheid uiteraard vergroot. Stinkt de airco wanneer je deze gebruikt? Dan vind je het waarschijnlijk minder prettig hem te gebruiken, terwijl dit wel veiliger en/of comfortabeler zou zijn. Deze stank wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zich in het aircosysteem bevinden. Vieze geurtjes zijn verleden tijd dankzij de speciale aircoreiniging van Bochane.

De voordelen van aircoreiniging

We noemden eerder al de stank die zich door je auto verspreidt. Naast vieze geurtjes kun je ook lichamelijke klachten krijgen door de aanwezigheid van de bacteriën en schimmels, zoals klachten aan de luchtwegen en ogen. Een vies aircosysteem is daarom ook slecht voor de gezondheid. En je wilt geen gezondheidsrisico’s riskeren toch?

Bovendien werkt een schoon aircosysteem beter. Het verbruikt minder energie en dus minder brandstof. Dat is niet alleen fijn voor de portemonnee maar ook voor het milieu. Wanneer je je aircosysteem regelmatig laat reinigen, voorkom je bovendien mogelijke defecten en dure reparaties. Met een tijdige servicebeurt bespaar je dus niet alleen nu maar ook op de lange termijn (on)kosten.

Maak een airco reiniging afspraak
✓ Je ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Maak direct een afspraak voor onze airco reinigingsservice

Bochane adviseert om je airco ieder jaar te laten reinigen. Het systeem wordt dan grondig en hygiënisch gereinigd. Wanneer je dit bijvoorbeeld standaard bij iedere onderhoudsbeurt laat doen, weet je zeker dat je het niet vergeet en zo altijd in een frisse auto zit, zonder schadelijke bacteriën. Onze anti-bacterie en geurbehandeling kost nu slechts € 39 incl. BTW. Maak direct een afspraak bij onze reinigingsservice in bijvoorbeeld Lelystad, Boxmeer of Wageningen (bekijk onze vestigingen). Ook voor eventuele reparaties kun je voor een scherp tarief bij ons terecht.

Extra tip: zorg dat je 5 minuten voor de eindbestemming je airco uitzet, zo voorkom je vieze luchtjes. De verdamper van de airco kan dan namelijk drogen door de rijwind.

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 9493 beoordelingen
Bekijk reviews