Airco reinigen


Airco reinigen
Airco reinigen
voor maar € 39,00

 

Offerte aanvragen »

 

Aanbieding!

Uw airco reinigen

U gebruikt uw airco regelmatig. In de zomer wanneer het erg warm is houdt uw airco u fris en alert, maar ook in de natte en koude maanden zorgt uw aircosysteem voor schone ramen en een goed zicht. U voorkomt hiermee aangeslagen, vochtige ramen, wat uw veiligheid uiteraard vergroot. Stinkt uw airco wanneer u deze gebruikt? Dan vindt u het waarschijnlijk minder prettig hem te gebruiken, terwijl dit wel veiliger en/of comfortabeler zou zijn. Deze stank wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zich in uw aircosysteem bevinden. Vieze geurtjes zijn verleden tijd dankzij de speciale aircoreiniging van Bochane.

De voordelen van aircoreiniging

We noemden eerder al de stank die zich door uw auto verspreidt. Naast vieze geurtjes kunt u ook lichamelijke klachten krijgen door de aanwezigheid van de bacteriën en schimmels, zoals klachten aan uw luchtwegen en ogen. Een vies aircosysteem is daarom ook slecht voor uw gezondheid. En u wilt geen gezondheidsrisico’s riskeren toch?

Bovendien werkt een schoon aircosysteem beter. Het verbruikt minder energie en dus minder brandstof. Dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Wanneer u uw aircosysteem regelmatig laat reinigen, voorkomt u bovendien mogelijke defecten en dure reparaties. Met een tijdige servicebeurt bespaart u dus niet alleen nu maar ook op de lange termijn (on)kosten.

Maak een airco reiniging afspraak
✓ U ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Maak direct een afspraak voor onze airco reinigingsservice

Bochane adviseert om uw airco ieder jaar te laten reinigen. Het systeem wordt dan grondig en hygiënisch gereinigd. Wanneer u dit bijvoorbeeld standaard bij iedere onderhoudsbeurt laat doen, weet u zeker dat u het niet vergeet en dat u altijd in een frisse auto zit, zonder schadelijke bacteriën. Onze anti-bacterie en geurbehandeling kost nu slechts € 39 incl. BTW. Maak direct een afspraak bij onze reinigingsservice in bijvoorbeeld Lelystad, Boxmeer of Wageningen (bekijk onze vestigingen). Ook voor eventuele reparaties kunt u voor een scherp tarief bij ons terecht.

Extra tip: zorg dat u 5 minuten voordat u bij uw eindbestemming bent uw airco uitzet, zo voorkomt u vieze luchtjes. De verdamper van de airco kan dan namelijk drogen door de rijwind.

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 9284 beoordelingen
Bekijk reviews