Kleine beurt, goedkope onderhoudsbeurt
Kleine beurt
Vanaf € 169 *

Offerte aanvragen »

Superdeal!

Goedkope onderhoudsbeurt als kleine beurt

Uw auto gebruikt u waarschijnlijk dagelijks. U moet er dan ook niet aan denken dat u ineens pech krijgt en aan de kant van de weg komt te staan. Door regelmatig onderhoud aan uw auto te laten plegen, voorkomt u storingen en slijtage. Ons advies is om in ieder geval één keer per jaar een goedkope onderhoudsbeurt in te plannen of per 20.000 kilometer.

Bent u op zoek naar een garage voor een kleine beurt? Dan bent u bij Bochane aan het juiste adres. Tijdens een goedkope onderhoudsbeurt, de zogenaamde budgetbeurt, krijgt uw auto een olieverversbeurt en gaan we verder in op de veiligheid van de auto. Uw auto wordt op een aantal belangrijke punten gecontroleerd. De meest essentiële punten zoals de ruitenwissers, remvloeistof, bandenspanning en lampen kijken we na. Voor een beperkt extra budget kunt u zo de olieverversbeurt al uitbreiden naar een kleine beurt.

Maak een afspraak voor een kleine beurt
✓ U ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Wat valt er allemaal onder een Kleine beurt (goedkope onderhoudsbeurt)?

U dient de goedkope onderhoudsbeurt niet te verwarren met een APK-keuring. Een APK-keuring is een wettelijk verplichte basischeck van uw auto, een momentopname. Er wordt geen onderhoud gepleegd en er wordt ook geen garantie gegeven dat uw auto het komende jaar geen onderhoud nodig heeft. Een goedkope onderhoudsbeurt kan gezien worden als standaard of basis onderhoud. Wat kunt u verwachten tijdens een kleine beurt?

  • Het vervangen van de olie
  • Het vervangen van de oliefilter
  • Het controleren van de verlichting
  • Het controleren van de banden
  • Het controleren en bijvullen van de vloeistoffen
  • Het controleren van de vitale onderdelen van de auto, zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen
  • Het bijstellen van de lampen

Een uitgebreidere beurt voor uw auto?

Wilt u toch een wat uitgebreidere beurt voor uw auto, of is uw auto toe aan groot onderhoud? Kies dan voor een Grote Beurt, zodat u het maximale uit de onderhoud van uw auto haalt.

Maak direct een afspraak bij één van onze vestigingen, bijvoorbeeld in Almere, Wageningen of Zeewolde. Een kleine beurt bieden wij al aan vanaf € 169. Als we extra reparatiepunten tegenkomen, zullen we dat altijd met u bespreken en u hiervoor indien gewenst een passende offerte geven. Ook kunt u bij Bochane terecht voor een grote beurt waarbij uw auto op een flink aantal extra punten gecontroleerd wordt.

* Exclusief APK