Ruitenwissers vervangen
Ruitenwissers vervangen
Vanaf € 10 p. st.*

Offerte aanvragen »

Superdeal!

Ruitenwissers vervangen

Ruitenwissers moeten veel doorstaan. Ze krijgen met allerlei weersomstandigheden te maken. Dat zorgt voor slijtage van de rubbers. U merkt dat omdat uw ruitenwissers na verloop van tijd strepen gaan trekken of extra veel geluid maken. Wanneer uw wisserbladen versleten zijn, worden uw ramen niet meer helemaal schoon. In het ergste geval is het rubber zo versleten dat de metalen armen krassen of zelfs barsten in uw ruit veroorzaken. Uw wisserbladen zijn dan overduidelijk aan vervanging toe. Zo voorkomt u ergere schade en zorgt u ervoor dat u veilig en met voldoende zicht kunt blijven rijden wanneer het regent of sneeuwt. Dat is veilig voor u en uw medepassagiers en voor andere weggebruikers. En uiteindelijk ook fijner voor uw portemonnee, want vervangen is goedkoper dan repareren.

Maak een afspraak voor nieuwe ruitenwissers
✓ U ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Nieuwe ruitenwissers bij Bochane

Bij Bochane bent u aan het juiste adres om uw ruitenwissers te laten vervangen. Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen, we gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit en werken volgens de strenge FOCWA normen. U weet hierdoor zeker dat u de hoogste kwaliteit van ons kunt verwachten en weer snel en veilig de weg op kunt. Uw achter ruitenwissers vervangen wij al vanaf € 10. Ruitenwissers van het voorraam van de auto vervangen wij al vanaf € 47.

U kunt eenvoudig online een afspraak inplannen bij Bochane om nieuwe ruitenwissers te laten plaatsen. Klik op de gewenste datum en u ziet direct of er plek is in de werkplaats van uw keuze. U vindt onze vestigingen onder andere in Barneveld, Wageningen en Veenendaal. Of neem telefonisch contact op met een service vestiging van Bochane. Wij staan u graag te woord. Klanten uit Amsterdam, Den Dolder, Veenendaal en vele andere plaatsen wisten ons al te vinden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem direct contact met ons op. Bochane zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel weer de weg op kunt.

* Afhankelijk van uw model en type auto.