icon-banden

NIEUWE WINTERBANDEN

vanaf 42,75

De winter staat voor de deur: tijd voor een bandenwissel!

Als de temperatuur buiten gaat dalen en de eerste tekenen van de winter zichtbaar zijn, komt ook het moment voor een bandenwissel weer in zicht. Op natte, gladde en besneeuwde wegen wil je immers niet bang zijn voor een uitglijder met alle mogelijke gevolgen van dien. Bochane vervangt jouw zomerbanden graag door de juiste winterbanden. Zeker wanneer je van plan bent om op wintersportvakantie te gaan, is een bandenwissel verstandig. In Duitsland bijvoorbeeld zijn winterbanden namelijk verplicht.

Wanneer is het tijd voor winterbanden?

Wanneer de winter weer voor de deur staat, is het verstandig om tijdig de zomerbanden voor winterbanden te verwisselen. Zodra de temperatuur buiten onder de 7 graden Celsius komt, doe je er slim aan uw zomerbanden te laten verwisselen. Met winterbanden ben je verzekerd van een betere wegligging en een kortere remweg.

Is een bandencheck verstandig?

Controleer aan het begin van de winter altijd de status van je winterbanden. Bij een profiel van minder dan 4 millimeter zijn winterbanden aan vervanging toe. Eigen veiligheid gaat immers boven alles en daarvoor is grip noodzakelijk. Maar ook jouw rijervaring en brandstofverbruik verbeteren door goede winterbanden. Bochane kan deze bandencheck voor je verzorgen.

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste band en het balanceren van je banden

Bochane heeft een ruim assortiment banden van verschillende vooraanstaande bandenmerken, allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kijken graag samen met jou welk type band het beste bij je auto past. Misschien denk je wel aan all season banden of gebruikte banden? Jouw zomer- of winterbanden kun je voor slechts € 45,00 per seizoen opslaan in ons ‘bandenhotel’. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook de montage en het balanceren van de banden kunnen wij realiseren. Je hebt dan geen last meer van trillingen in het stuur of stoel en profiteert van een optimale wegligging. Maak een afspraak bij één van onze vestigingen, bijvoorbeeld in Almere, Veenendaal, Arnhem of Nijmegen.

* Exclusief montage

Wintercheck

Helemaal zorgeloos de weg op? Combineer je bandenwissel met onze Wintercheck! Je auto wordt dan op 10 vitale punten gecontroleerd waaronder de accu, remmen en verlichting. Je kunt hiervoor online gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak inplannen. Check, check, wintercheck!

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 9581 beoordelingen
Bekijk reviews