APK keuring


APK keuring bij Bochane Renault voordelig en eenvoudig

Bochane Renault APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw Renault de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw Renault blijven dus belangrijk.

Maak direct een afspraak

Wanneer moet mijn Renault APK gekeurd zijn?
Het moment dat een voertuig voor de APK moet, hangt af van de leeftijd en het type brandstof van uw auto. Wanneer uw Renault APK gekeurd moet zijn kunt u hier vinden.

Wat kost een APK keuring?
Bij Bochane Renault betaalt u voor een APK altijd € 29,- (exclusief roetgasmeting bij diesel).

Gratis APK keuring?
Wanneer u de APK bij Bochane Renault laat uitvoeren in combinatie met een onderhoudsbeurt, is de APK geheel gratis. Dit is ook het geval wanneer u in het bezit bent van de Bochane Privilege Pas of MyRenault+ pas. Wanneer u nog niet over één van deze passen beschikt, kunt u deze alsnog aanvragen bij het maken van de afspraak!

Blijf mobiel!
Blijf mobiel terwijl uw Renault wordt gerepareerd: wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een leenfiets of voor een gereduceerd tarief gebruik te maken van een vervangende auto. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij verzorgen de rest voor u.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 5632 beoordelingen
Bekijk reviews