Vakantiecheck


[vc_row css=”.vc_custom_1497344296561{margin-top: 15px !important;}”][vc_column 0=””][vc_single_image image=”15632″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

Ga veilig op vakantie: laat uw auto checken!

Van 14,95 nu tijdelijk GRATIS!
* Tot en met 11 augustus 2017, beperkte capaciteit beschikbaar. VOL=VOL!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”2/3″ el_class=”readable”][vc_column_text 0=””]Kapotte airco op die warme zomerdag of met pech langs de weg onderweg naar Zuid-Frankrijk? Het zijn scenario’s die u liever voorkomt. Laat daarom een GRATIS vakantiecheck doen! Onze monteurs lopen uw auto dan helemaal na op de belangrijkste punten. Zo kunt u met een veilig gevoel de zomer in.

[/vc_column_text][vc_column_text]Maak een afspraak[/vc_column_text][vc_column_text 0=””]

Daarom een vakantiecheck

Vakantie voor u is meestal geen vakantie voor uw auto. Die heeft het soms zwaar te verduren in de hoge temperaturen en tijdens de lange ritten. Het is fijn om te weten dat uw auto in goede conditie is voordat u op vakantie gaat. Laat ‘m daarom even checken!

Wat gebeurt er tijdens een vakantiecheck?

Tijdens een vakantiecheck controleert een monteur uw auto op de tien belangrijkste aandachtspunten voor de vakantie. Hij checkt de staat van onder andere de banden, de accu, de verlichting en de ruitenwissers. Ook vullen onze monteurs de ruitensproeiervloeistof even voor u bij. De vakantiecheck is tot en met 11 augustus gratis!

Maak een afspraak voor een gratis vakantiecheck van uw auto

Maak in onze online werkplaatsagenda een afspraak voor de vakantiecheck van uw auto. Tot en met 11 augustus is de vakantiecheck gratis.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”15517″ img_size=””][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text]Maak een afspraak[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]