Bochane Shortlease

Mobiliteit op maat bij Bochane: shortlease zakelijk

Bochane biedt een groot aantal auto’s aan voor shortlease voor zakelijke gebruik. Shortlease betekent dat je een auto leaset voor een kortere periode. Vanaf één maand tot maximaal 24 maanden. Als je geen langlopend leasecontract wilt, dan kan shortlease zakelijk een goede, voordelige optie voor je zijn.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat er nog geen vast contract is, of je wil een auto voor een werknemer die op projectbasis werkt. Zakelijk shortleasen is ook geschikt voor startende zelfstandig ondernemers of voor bepaalde functies waarvoor passend vervoer noodzakelijk is. Shortlease zakelijk bij Bochane brengt diverse voordelen met zich mee.

Met shortlease zakelijk geven we invulling aan een belangrijke maatschappelijke en economische behoefte en dragen we bij aan de continuïteit voor het bedrijfsleven. Het maakt niet uit of dit voor een dagdeel is of voor een langere periode. Bij Bochane is er altijd wel een oplossing voor het mobiliteitsvraagstuk.

“Het wagenpark van onze verhuurafdeling gaat over de 1.000 auto’s heen. Onze verhuurspecialisten hebben altijd wel een oplossing voor tijdelijke vraag naar meer mobiliteit.”

Peter Visser
Algemeen Directeur Van Oort Truck Rent, Bochane Autoverhuur en Bochane Lease

Personenauto of bedrijfswagen met huur of shortlease zakelijk

Met Bochane Autoverhuur en Van Oort Truck Rent leveren we voor een kortere periode mobiliteit aan het bedrijfsleven. Dit doen we met shortlease zakelijk. In onze autoverhuur vloot rijden inmiddels meer dan duizend personenauto’s en met Truck Rent voegen we daar nog tweehonderd bedrijfswagens aan toe.

Voordelen shortlease zakelijk

Wanneer je een auto bij Bochane kiest voor shortlease, heb je geen lang termijn verplichting. Een shortlease contract loopt namelijk maximaal 24 maanden. Ook loop je minder financieel risico en maak je een goede indruk op uw klanten. Bij Bochane krijg je namelijk altijd een jonge, representatieve auto mee. Daarnaast is onderhoud en reparatie inbegrepen bij de leaseprijs. Je bent altijd verzekerd van een veilige, goed onderhouden en representatieve auto.

Gebruik maken van shortlease zakelijk geeft ruimte en flexibiliteit. Je kunt in alle vrijheid diverse soorten zakelijke auto’s proberen zonder dat u een langlopend leasecontract heeft. Zo kun je dus altijd in een nieuwe auto rijden zonder dat je te grote investeringen hoeft te doen.

Leaseprijs

In de leaseprijs van de door jou gekozen auto zitten een aantal zaken inbegrepen. Zoals de kosten van afschrijving en rente, normale slijtage van banden, reparatie, onderhoud en wegenbelasting. Maar ook hulpdienst, verzekering en een eventuele schadereparatie. Bij ons rijd je altijd een auto zonder grote investeringen of risico’s.

Bochane Lease

Vanuit het Business Center te Apeldoorn staat een team van leasespecialisten klaar om alles te vertellen over het leasen van uiteenlopende auto’s. Het maakt niet uit welk model of merk, bij Bochane Lease is alles mogelijk.

Team Bochane mobiliteitsadviseurs

Bochane Groep telt bijna 20 autobedrijven, ruim 20 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en universele garages onder de namen Jan van Mourik & Zn. en Vakgarage BSC. Om deze te vertegenwoordigen is er in al onze gebieden een mobiliteitsadviseur aangewezen om je van de juiste informatie te voorzien. Hieronder leer je het team kennen:

Brian Wels
Boxmeer, Nijmegen
Brianwels@bochane.nl
06 81 31 70 91

Felix de Jonck
Almere, Lelystad
Felixdejonck@bochane.nl
06 38 05 60 05

Kees van Dam
Ede, Veenendaal, Zeist
Keesvandam@bochane.nl
06 42 39 54 74

Koen Koers
Apeldoorn, Deventer
Koenkoers@bochane.nl
06 14 24 60 06

Joris Kemperman Accountmanager Bochane

Joris Kemperman
Arnhem, Lochem
Joriskemperman@bochane.nl
06 53 81 34 55

Ter uitbreiding van het team

Ter uitbreiding van het team