Afvalmanagement Bochane Groep duurzamer met Milgro

Blog

BlogAfvalmanagement Bochane Groep duurzamer met Milgro

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bochane Groep heeft per 1 september 2017 het afvalmanagement van alle 14 locaties uitbesteed aan Milgro. Met deze samenwerking wordt het afvalmanagement verbeterd met een duurzaam verwerkingsproces als resultaat.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler in het beleid van Bochane Groep. Het beleid focust op het terugdringen van energie- en afvalstromen en medewerkers bewust te maken van de impact van afval op het milieu. En met succes bewijst de certificering ‘Erkend Duurzaam Plus’. Gert Henken, Facilitair Manager: “We zetten ons in voor de bescherming van het milieu en willen onze MVO-ambitie realiseren door ons afvalmanagement verder te professionaliseren. In Milgro hebben we hiervoor de juiste partner gevonden. In de automotive branche hebben ze bewezen het restafval tot een absoluut minimum te kunnen beperken en hun aanpak biedt 100% inzicht in afvalstromen. Ze hebben goed zicht op de stromen in de gehele keten en passen regelmatig innovatieve verbeteringen toe. Dit zorgt ervoor dat wij vertrouwen hebben in hun expertise en uitkijken naar een prettige samenwerking.”

Olivier de Wit, Consultant Resource Management bij Milgro, vult aan: “Om de volgende stap te kunnen nemen in het verduurzamen van het afvalmanagement van Bochane Groep, is allereerst volledige controle over de afvalstromen noodzakelijk. Het inzichtelijk maken van de verschillende stromen is ons vertrekpunt. Vervolgens sturen we op betere prestaties op het gebied van afvalscheiding. Door onze ervaring in de automotive branche beschikken we over waardevolle benchmarkinformatie die Bochane in staat stelt om de eigen afvalgegevens te vergelijken met andere automerken en met dezelfde automerken bij andere dealerbedrijven. Samen zorgen we voor een kleinere én groenere footprint.”

Meer lezen over het milieubeleid van Bochane? Bekijk de webpagina’s over duurzaamheid. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

5301x bekeken Ellen Dijkshoorn

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
307x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
425x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
622x bekeken Team Bochane