Almere City FC en Bochane, hand in hand

Almere City FC

Almere City FC en Bochane, hand in hand

Bochane en Almere City FC, beide organisaties zijn flink aan het groeien. Waar de Bochane groep inmiddels is gegroeid naar 800 werknemers, is Almere City FC dit jaar gepromoveerd naar de eredivisie. Een samenwerkingsverband is daarom een schot voor open doel.

Autopartner Almere City FC

Om de nieuwste eredivisieploeg van Nederland vooruit te helpen, bieden wij aan de gehele organisatie de gloednieuwe Nissan Qashqai en Nissan Juke als vervoersmiddel. Dat geldt niet alleen voor de spelers en trainers, maar ook voor alle medewerkers. Zo geeft Bochane iedereen de kans om in een nieuwe Nissan onderweg te zijn.

Aflevering Nissan Juke aan Almere CIty FC

Bochane heeft een sterke verbintenis met de stad Almere. Zo is er op de Randstad 22-33 een Bochane vestiging die zich specialiseert in nieuwe modellen van Renault, Dacia en uiteraard Nissan. Ook het hoofdkantoor van Bochane Lease is gevestigd op deze locatie en zal hier ook blijven. Vanaf 2024 gaat het autobedrijf verhuizen naar een nieuw pand op de Palmpolstraat 2 in Almere.

Hier zit momenteel Van Voorden Outlet, dat sinds 2023 onderdeel is van de Bochane groep. Als occasion outlet van Bochane, is er daarmee voor iedereen in de omgeving van Almere een vervoersmiddel binnen bereik, nieuw, lease of occasion.

Als je vooruit wil

Algemeen directeur Patrick van der Pijl weet het goed te omschrijven. ‘‘Bij Bochane zijn we trots op de samenwerking met Almere City. Vol ambitie kijken we uit naar een succesvolle samenwerking. Samen op het hoogste niveau vooruit!’’

De eerste auto’s zijn dan ook vol enthousiasme afgeleverd aan de gelukkige nieuwe eigenaren. Een mooie Nissan Juke Hybrid in Fuji Sunset Red met een Enigma Black dak krijgt een duim omhoog.

Nissan Juke Almere City FC ontvangst

Ook deze smakelijke N-Connecta uitvoering in Gun Metal Grey met een Enigma Black Dak valt goed in de smaak.

Almere City FC en Bochane

In totaal hebben de eerste vijf Nissan Jukes daarmee een nieuwe eigenaar gevonden in de Eredivisie.

1178x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Lees verder
102x bekeken Team Bochane
Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
391x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
530x bekeken Team Bochane